Οι κυκλοφορίες της Panik Records μονοπώλησαν τα ελληνικά ραδιόφωνα το 2022.

Η Panik Records, η κορυφαία ανεξάρτητη ελληνική δισκογραφική εταιρεία, υπερίσχυσε στα ετήσια Airplay Charts της MediaInspector για το 2022 για το ελληνικό και το μεικτό ρεπερτόριο, με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Η Panik Records είναι η πρώτη και με διαφορά δισκογραφική εταιρεία για το 2022, σύμφωνα με το Media Inspector, σε ραδιοφωνικό airplay για το ελληνικό ρεπερτόριο, με ποσοστό 35,58% και διαφορά 6 μονάδες από τον ανταγωνισμό.

Παράλληλα, είναι η πρώτη εταιρεία και στο μεικτό ρεπερτόριο με ποσοστό 35,53%.

Η Panik Records μονοπώλησε και το ελληνικό Annual IFPI Top 200 Airplay Chart by MediaInspector για το 2022, με τα ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την προηγούμενη χρονιά, καθώς στο σύνολο είχε 81 τραγούδια, εκ των οποίων μάλιστα, τα πέντε βρίσκονταν στην πρώτη δεκάδα.

Στα 10 χρόνια λειτουργίας της, η Panik Entertaiment Group έχει αμέτρητα και συνεχόμενα No. 1 στα ψηφιακά charts, στις πωλήσεις φυσικού προϊόντος, στο ραδιοφωνικό airplay και στα trends του YouTube, ενώ μετρά εκατομμύρια digital streams και views στο YouTube.

Διαθέτει το μεγαλύτερο ρόστερ με περισσότερους από 100 καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων τα πιο επιτυχημένα ονόματα, αναδεικνύει νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες και διανέμει στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα hits της παγκόσμιας μουσικής μέσω της συνεργασίας με τη Sony Music.

Η Panik Records, η πρωτοπόρος εταιρεία με τους κορυφαίους καλλιτέχνες και τις μεγαλύτερες επιτυχίες, υπόσχεται ότι και το 2023 θα είναι ακόμα μία χρονιά με ακόμα περισσότερα hits και ακόμα περισσότερο Panik-ό.

ΠΗΓΗ