Το νέο τραγούδι που ερμηνεύει ο Βασίλης Σκουλάς για την τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Ο Βασίλης Σκουλάς επιστρέφει στο εξαιρετικά επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός» και ερμηνεύει το νέο τραγούδι «Κερί Αναμμένο».

Ο «Πατριάρχης του κρητικού τραγουδιού» χαρίζει τη μοναδική του ερμηνεία σ’ ένα εξομολογητικό single γεμάτο έντονο συναίσθημα, το οποίο τηλεοπτικά συνοδεύει τον πολυαναμενόμενο γάμο του Αντώνη (Δημήτρης Ήμελλος) και της Μαρίνας (Μαρία Πρωτόπαππα).

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Βασίλης Σκουλάς ντύνει με τη φωνή του τις εξελίξεις που αφορούν το συγκεκριμένο ζευγάρι της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» του Alpha.

Διαφήμιση

Την προηγούμενη σεζόν ερμήνευσε το τραγούδι «Τα Αντίθετα», το οποίο ήταν επίσης αφιερωμένο στον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας.

«Γελάς / Κι ανθίζει ολόγυρα, μη σταματάς / Αγάπη απλόχερα να με κερνάς / Εγώ κερί θα ‘μαι αναμμένο»

Όπως και όλα τα ξεχωριστά τραγούδια από τη σειρά «Σασμός» που έχουν αγαπηθεί πολύ και ξεχωρίσει, τη μουσική του «Κερί Αναμμένο» υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους του ο Γιάννης Κότσιρας.

Το «Κερί Αναμμένο» δίνει συνέχεια στον κύκλο τραγουδιών της φετινής σεζόν της σειράς, μετά τα τραγούδια «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, το «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου και πιο πρόσφατα το «Θνητοί Θεοί» με τον Γιάννη Κότσιρα.

Το τραγούδι «Κερί Αναμμένο» του Βασίλη Σκουλά για την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ