«Αξίζεις το καλύτερο στη ζωή», τραγουδά η Madonna στο «Express Yourself» που κυκλοφόρησε το 1989.

Η Jennifer Grey αποκάλυψε ότι το τραγούδι «Express Yourself» της Madonna αναφέρεται στον χωρισμό της με τον συνάδελφό της ηθοποιό Matthew Broderick στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Σε συνέντευξή της στο People, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Dirty Dancing» θυμήθηκε ότι η Madonna, στενή φίλη της και συμπρωταγωνίστριά της στο «Bloodhounds of Broadway» (Τα Λαγωνικά του Μπρόντγουεϊ) της έβαλε να ακούσει το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1989 σε ένα αυτοκίνητο και της είπε ότι έμπνευση για τους στίχους αποτέλεσε η προσωπική ζωή της.

«Μου το έβαλε να το ακούσω στο αυτοκίνητό της», ανέφερε η Jennifer Grey.

«Ήμουν στο ξύλινο σπιτάκι μου με τον Johnny (Depp) και μου είπε: “Έλα στο αυτοκίνητό μου”. Και μπήκα στη Mercedes της που είχε ένα πολύ καλό ηχοσύστημα και μου είπε: “Άκου αυτό το τραγούδι που μόλις έκανα. Είναι για σένα”», περιέγραψε.

Ron Galella Collection / Getty Images

Η 62χρονη ηθοποιός γνώρισε τον Matthew Broderick στα γυρίσματα της κωμωδίας «Ferris Bueller’s Day Off» (Η πιο κουφή μέρα του Φέρι Μπούλερ) το 1986 και είχαν σχέση για περίπου τέσσερα χρόνια πριν διαλύσουν τον αρραβώνα που είχαν κάνει νωρίτερα. Στη συνέχεια άρχισε να βγαίνει με τον Johnny Depp.

Στο «Express Yourself», η Madonna τραγουδά: «Αξίζεις το καλύτερο στη ζωή / Έτσι, αν η στιγμή δεν είναι κατάλληλη, τότε προχώρα / Το δεύτερο καλύτερο δεν είναι ποτέ αρκετό / Θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα, μωρό μου, μόνη σου».

Αναφερόμενη στις προηγούμενες σχέσεις της, η Jennifer Grey, η οποία υποδύθηκε την Baby στο «Dirty Dancing», εξομολογήθηκε: «Αυτό που έμαθα είναι ότι απαιτούσα το δεύτερο καλύτερο».

Επίσης, παραδέχτηκε ότι επικοινώνησε πρόσφατα με τη Madonna και τη ρώτησε αν το τραγούδι αφορούσε πραγματικά εκείνη, λέγοντας: «Της έγραψα ένα email όπου τη ρώτησα: “Το είπες αυτό σε όλους;”».

Το dance-pop τραγούδι «Express Yourself» συμπεριλήφθηκε τελικά στο άλμπουμ «Like A Prayer» της Madonnna που κυκλοφόρησε το 1989 και το μουσικό βίντεο που του έδωσε εικόνα θεωρείται ως το τρίτο ακριβότερο όλων των εποχών, καθώς για την παραγωγή του δαπανήθηκαν 5 εκατομμύρια δολάρια (10,93 εκατ. δολ. σε σημερινές τιμές).

ΠΗΓΗ