Ο Trannos υποστήριξε ότι είχε πάνω του το όπλο στο πλαίσιο των γυρισμάτων ενός video clip.

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο 22χρονος trapper Trannos, ο οποίος συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο Glock.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Trannos βρισκόταν με την παρέα του στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι, όπου αστυνομικοί προχώρησαν σε τυχαίο έλεγχο.

Στην κατοχή του βρέθηκε όπλο και έτσι συνελήφθη για το νόμο περί όπλων, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία. Στον trapper ασκήθηκε ποινική δίωξη για οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου ο Trannos ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν είναι δικό του, αλλά του φίλου του που επέβαιναν μαζί στο αυτοκίνητο.

Ο τελευταίος στην κατάθεσή του επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του trapper, λέγοντας ότι το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip.

Ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και ότι ο trapper δεν γνώριζε την ύπαρξη του όπλου, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και ανέφερε ότι αμέσως μόλις είδε το όπλο, δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα, γιατί δεν συμφωνούσε με την κατοχή του.

Ο Trannos ισχυρίστηκε ακόμη ότι παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο πάνω του και ότι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του, σύμφωνα με το CNN.gr.

ΠΗΓΗ