Μία συναυλία γεμάτη κέφι και χορό.

Καλοκαίρι χωρίς διασκέδαση, δεν γίνεται. Ο Στέλιος Ρόκκος, οι Stavento και η Ήβη Αδάμου ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται στο «City Garden Festival» για μία συναυλία γεμάτη κέφι και χορό το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Με τραγούδια αγαπημένα από το προσωπικό τους ρεπερτόριο και πολλά άλλα που επιλέχθηκαν με φαντασία, αγάπη και πάθος.

Από τα πρώτα του βήματα ο Στέλιος Ρόκκος, με το ιδιαίτερο ιδιοσυγκρασιακό καλλιτεχνικό του φίλτρο έδειξε πως μπήκε στο χώρο του τραγουδιού για να μοιραστεί συναισθήματα με ένα διευρυμένο κοινό. Το μαρτυρούν οι πρώτες του μεγάλες επιτυχίες «Αυγουστιάτικο Φεγγάρι» και «Σμαράγδια και Ρουμπίνια».

Ο κόσμος που τον αγκάλιασε από την αρχή της πορείας του τον έχει χρήσει σήμερα ως έναν από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της εποχής μας.

Τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός με μια μεγάλη πλέον διαδρομή στη σύγχρονη τραγουδοποιία, ο Στέλιος Ρόκκος ακροβατεί πάντα με επιτυχία ανάμεσα σε ονειρικές, συναισθηματικά φορτισμένες μπαλάντες και εξωστρεφείς διαθέσεις.

Ο όρος «Stavento» στη γλώσσα των ναυτικών σημαίνει «καταφύγιο». Οι Stavento γεννήθηκαν το 2004 από τον Μιχάλη Κουϊνέλη (Μέθυσος) και τον Βαγγέλη Γεωργατζή (Eyo).

Η μουσική πορεία του ξεκίνησε το 2005 και συμπληρώνει μέχρι και σήμερα, 17 χρόνια επιτυχιών και μοναδικών συνεργασιών. Από τη διασκευή τους στο τραγούδι «Όμορφη» του Κώστα Τουρνά έδειξαν πως μπήκαν στα μουσικά πράγματα για να πρωταγωνιστήσουν.

Οι Stravento Μετρούν στο ενεργητικό τους hit singles, χρυσά και πλατινένια άλμπουμςκαι συνεργασίες με ισχυρά ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Τον Απρίλιο του 2010, η Ήβη Αδάμου συνεργάστηκε με τους Stavento στο τραγούδι «Σαν Έρθει Η Μέρα». Το τραγούδι αυτό αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιτυχία εκείνου του καλοκαιριού. Από τότε μέχρι σήμερα οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Στέλιος Ρόκκος – Stavento – Ήβη Αδάμου
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 21:00

City Garden Festival by Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Πληροφορίες – Προπώληση Εισιτηρίων:
211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

ΠΗΓΗ