Το διαχρονικό τραγούδι με τη φωνή του Σταύρου Κωνσταντίνου.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου αναβιώνει με τον μοναδικό τρόπο του το εμβληματικό τραγούδι «Απόψε Όλα Μου Τα Επιτρέπω» του Γιάννη Πάριου.

Το «Απόψε Όλα Μου Τα Επιτρέπω», με τη μουσική του Μάριου Τόκα και τους στίχους του Φίλιππου Γράψα, είχε γίνει γνωστό για πρώτη φορά το 1993 με τη φωνή του Γιάννη Πάριου και αποτελεί ένα αγαπημένο και διαχρονικό τραγούδι.

Ξεδιπλώνοντας για ακόμα μία φορά το ερμηνευτικό ταλέντο του, ο Σταύρος Κωνσταντίνου, παρουσιάζει μία μοναδική διασκευή του «Απόψε Όλα Μου Τα Επιτρέπω» και μας κάνει να το ακούμε δυνατά και να το αγαπήσουμε ξανά.

Διαφήμιση

Με την εξαιρετική αυτή εκτέλεση, ο Σταύρος Κωνσταντίνου ανανεώνει το «Απόψε Όλα Μου Τα Επιτρέπω», ενώ ταυτόχρονα τιμά την κληρονομιά του αγαπημένου τραγουδιού και του ελληνικού μουσικού πλούτου.

Με την ερμηνεία του γεμάτη πάθος, ο Σταύρος Κωνσταντίνου δίνει νέα πνοή στους στίχους και στη μαγεία της μελωδίας.

Το «Απόψε Όλα Μου Τα Επιτρέπω» είναι ένα από εκείνα τα τραγούδια που καταφέρνουν να προσφέρουν στον ακροατή ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων.

Οι στίχοι του τραγουδιού μιλούν για τη μελαγχολία, την αγάπη και την επιθυμία. Η μουσική του είναι επιβλητική και αποπνέει μία αέναη γοητεία.

Το «Απόψε Όλα Μου Τα Επιτρέπω» με την ερμηνεία του Σταύρου Κωνσταντίνου κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ