Ο Victor Vernicos στη σκηνή του θρυλικού «Cavern Club» του Λίβερπουλ.

Στο μέρος από το οποίο ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Beatles, το θρυλικό «Cavern Club» του Λίβερπουλ, τραγούδησε ο Victor Vernicos.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έκανε μία εμφάνιση – έκπληξη στην ιστορική σκηνή του «Covern Club» όπου, εκτός από τους Beatles, έχουν ανέβει πολλοί παγκόσμιου φήμης καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Rolling Stones, Yardbirds, Elton John, Queen, The Who και John Lee Cocker.

Αφού εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του, ο Victor Vernicos πήρε την κιθάρα του και ενθουσίασε το κοινό του ερμηνεύοντας τραγούδια των Beatles, το «What They Say» με το οποίο θα διαγωνιστεί στην Eurovision 2023, καθώς και ακόμη ένα δικό του τραγούδι.

Διαφήμιση

Ο Victor Vernicos απέσπασε θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Η ελληνική αποστολή συνεχίζει δυναμικά την προώθηση του «What They Say» με πληθώρα συνεντεύξεων σε διεθνή μέσα ενημέρωσης και meet-and-greet δράσεις όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου από τον OGAE στο Euroclub του Λίβερπουλ.

Εκεί, ο Victor Vernicos συναντήθηκε με άλλους εκπροσώπους χωρών που θα συμμετάσχουν στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2023, όπως η Iru από τη Γεωργία και Αυστραλοί Voyager για να τραγουδήσουν τα τραγούδια τους, να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και eurofans και να μοιραστούν μυστικά, πειράγματα και αποκαλύψεις.

Μετά την πρώτη πρόβα της Τρίτης 2 Μαΐου, ο Victor Vernicos θα κάνει τη δεύτερη πρόβα του στη σκηνή του Liverpool Arena το πρωί της Παρασκευής 5 Μαΐου σε τοπική ώρα.

Πριν ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε στο επίσημο podcast της Eurovision και στον Steve Holden, στον οποίο περιέγραψε την ανυπομονησία του να βρεθεί στο Λίβερπουλ καθώς και τη σκληρή δουλειά που κάνει για να εξασφαλίσει μία άρτια παρουσία στη σκηνή του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Η Ελλάδα με εκπρόσωπο τον Victor Vernicos και το τραγούδι «What They Say» θα διαγωνιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2023 την Πέμπτη 11 Μαΐου, με την αποστολή να διαψεύσει όλα τα προγνωστικά.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ