Το νέο τραγούδι της Αναστασίας με τίτλο «Λίγο Λίγο» θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Η πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασία, η οποία έχει σαρώσει τα πάντα μέσα σε μόλις λίγους μήνες στην ελληνική μουσική βιομηχανία, ετοιμάζει το επόμενο δισκογραφικό της βήμα.

Αυτήν την περίοδο η 19χρονη λαϊκή τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο και ολοκληρώνει την ηχογράφηση του νέου single της με τίτλο «Λίγο Λίγο», που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η φωτογράφιση για το εξώφυλλο του τραγουδιού, καθώς και τα γυρίσματα του μουσικό βίντεο, τα οποία θα έχουν άρωμα ανατολής

Την ίδια στιγμή, οι διπλά πλατινένιες σε ψηφιακές πωλήσεις «Αμαρτίες» συνεχίζουν να μονοπωλούν τις προτιμήσεις του κοινού και των ραδιοφώνων.

Το άκρως επιτυχημένο single της Αναστασίας διατηρείται στις πρώτες θέσεις (No. 2) του Ελληνικού Airplay Chart, έχει συγκεντρώσει πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και αποτελεί το κορυφαίο τραγούδι στη δημοφιλή πλατφόρμα για το 2022.

Σαρωτική είναι η παρουσία του τραγουδιού και και στο Spotify, όπου διαθέτει πάνω από 5,7 εκατομμύρια streams.

Οι εκπλήξεις από την Αναστασία δεν σταματούν εδώ.

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ λίγο πριν την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της θα απολαύσουμε μέσα από τις υπηρεσίες streaming και το «Αμαρτίες – EP».

Το EP θα περιλαμβάνει το mega hit της χρονιάς σε 4 διαφορετικές εκδόσεις: την original, την TikTok version, την acoustic και ένα δυναμικό house remix.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ