Φωτογραφίες από την ηχογράφηση του νέου τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη.

Ο Αντώνης Ρέμος πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία μουσική έκπληξη με το επερχόμενο νέο τραγούδι που θα έχει τον τίτλο «Να Ξαναμετρήσω».

Πρόκειται για μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία ο Αντώνης Ρέμος συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη.

Στο «Να Ξαναμετρήσω» ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική, τόσο ως δημιουργός όσο και ως ερμηνευτής.

Παράλληλα συναντά, για ακόμα μία φορά, τον Νίκο Μωραΐτη, έναν από τους σπουδαιότερους στιχουργούς της γενιάς του, με τον οποίο έχει συμπράξει σε μεγάλες επιτυχίες.

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι επρόκειτο να συνεργαστεί δισκογραφικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στα τέλη του προηγούμενου Νοεμβρίου.

Το «Να Ξαναμετρήσω», σε παραγωγή του Γιώργου Κυβέλλου, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, το τραγούδι έχει ήδη συνεπάρει το κοινό, καθώς ο Αντώνης Ρέμος το ερμηνεύει στις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Νοx».

Το «Να Ξαναμετρήσω» είναι το πρώτο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου μετά από ένα χρόνο και το «Όλα Για Σένα», μία μοναδική μπαλάντα σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ