Η μεγάλη επιστροφή του ράπερ των επιτυχιών είναι γεγονός – Το ομότιτλο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του TOQUEL

Πριν από τρία χρόνια ο TOQUEL σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του με το άλμπουμ του «777». Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως και τα επτά τραγούδια εκείνης της δισκογραφικής δουλειάς συνεχίζουν να βρίσκονται σταθερά ψηλά στα εβδομαδιαία digital charts της IFPI.

Λίγο καιρό μετά, ακολούθησαν τα άκρως επιτυχημένα μουσικά projects «Pistoli» (feat. Sin Laurent), «Fendi» (με τους Dirty Harry & Ortiz), «Diamantia» (feat. Sin Laurent), «Kokaina», «Rollie», «Wet» με τους SNIK, MG και Gameboy καθώς και το «Αυτοκτονία» με τον Rack.

Όλα τα singles ανέβηκαν στην κορυφή των charts στο YouTube και στο Spotify και κατάφεραν να γίνουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα χρυσά και πλατινένια σε ψηφιακές πωλήσεις.

Μετά από μία απουσία πολλών μηνών, κατά τους οποίους ο TOQUEL ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του ολοκαίνουργιου άλμπουμ του, μοιράζοντας τον χρόνο του σε Ελλάδα και εξωτερικό, η μεγάλη επιστροφή του ράπερ των επιτυχιών είναι πλέον γεγονός.

Το πρώτο single της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του TOQUEL είναι το «Beverly Hills» και το music video που το συνοδεύει γυρίστηκε εξ ολοκλήρου πριν από λίγο καιρό – φυσικά – στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Το τραγούδι, που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες, εκτινάχθηκε κατευθείαν στο Νο. 1 του Spotify στην Ελλάδα, αλλά και στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube.

Το «Beverly Hills» αυξάνει  κατακόρυφα την αναμονή του κοινού για το ομότιτλο άλμπουμ του TOQUEL, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 27 Μαΐου – ακριβώς 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «777».

Τη μουσική στο «Beverly Hills» υπογράφουν οι Sin Laurent, Beyond και TOQUEL, τους στίχους ο TOQUEL, ενώ τη σκηνοθεσία στο music video του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Max Papadopoulos.

Το νέο single του TOQUEL κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ