Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα αλλάζει σκυτάλη η κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart.

Μετά το «Γεννημένη» του Γιώργου Σαμπάνη (27η εβδομάδα) και το «Ελεύθερος» του Κωνσταντίνου Αργυρού (28η εβδομάδα), για πρώτη φορά ανεβαίνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart το «Για Μένα Βράδιασε» από τις ΜΕΛΙSSES.

Παράλληλα, το «Για Μένα Βράδιασε» κυριαρχεί για πρώτη εβδομάδα και στο Νο. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Για Μένα Βράδιασε» είναι το πρώτο καινούργιο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES μετά την αισθαντική μπαλάντα «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021 και έφτασε έως το No. 8 της κατάταξης.

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο, ο Χρήστος Μάστορας έδωσε συνέχεια στα προσωπικά δισκογραφικά βήματά του κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι «Αν», μία δυνατή και τρυφερή μπαλάντα που ανέβηκε ως το No. 5 του Ελληνικού Airplay Chart.

Νέες είσοδοι

«Λίγο Λίγο» – Αναστασία (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο το νέο single «Λίγο Λίγο» της Αναστασίας.

Το «Λίγο Λίγο» είναι το επόμενο τραγούδι της Αναστασίας μετά το εξαιρετικό επιτυχημένο ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το «Αμαρτίες», το οποίο έχει συγκεντρώσει 23,8 εκατομμύρια προβολές και στο YouTube και έχει κυριαρχήσει για έξι συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Την ίδια τροχιά ακολουθεί και το «Λίγο Λίγο», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 2,8 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το «Λίγο Λίγο» είναι το δεύτερο προσωπικό single της Αναστασίας και το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι της που κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ