Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για πρώτη φορά ανεβαίνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Ηλιοβασίλεμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη συμμετοχή του Light.

Ταυτόχρονα το «Ηλιοβασίλεμα» κυριαρχεί για δεύτερη εβδομάδα και στο Νο. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Ηλιοβασίλεμα», ένα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στις προτιμήσεις του κοινού και οι επιδόσεις που έχει καταγράψει στις ψηφιακές πλατφόρμες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Το τραγούδι έχει ήδη γίνει τρεις φορές πλατινένιο, σύμφωνα με το Ελληνικό Digital Singles Chart της IFPI.

Το «Ηλιοβασίλεμα» είναι το τέταρτο τραγούδι από το άλμπουμ «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού που ανεβαίνει στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Προηγήθηκαν, το «Ελεύθερος», το οποίο βρέθηκε για μία εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart, το «Τίποτα Εσύ», το οποίο παρέμεινε για τρεις διαδοχικές εβδομάδες στο No. 1 και το «Τελικά» σε συνεργασία με τον Rack, το οποίο κυριάρχησε  στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart για 9 συνεχόμενες εβδομάδες και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που διαθέτει αυτήν την εβδομάδα τρία τραγούδια στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart: Το «Ηλιοβασίλεμα» στο No. 1, το “Ελεύθερος” στο No. 6 και το “Αφού Σε Βρήκα Δε Σ’ Αφήνω” στο No. 1.

Νέες είσοδοι

«Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα» – Μιχάλης Χατζηγιάννης (No. 17)

Στο το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα κάνει είσοδο το νέο τραγούδι «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα» είναι up-tempo τραγούδι με reggae στοιχεία.

διαδέχεται για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Εκδρομή 2022» σε συνεργασία με την Τάμτα, μία διασκευή της ομώνυμης επιτυχίας του που κυκλοφόρησε αρχικά το 2002.

Η «Εκδρομή 2022» ανέβηκε στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στο Ελληνικό και στο Μικτό Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ