Ο Fly Lo δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή.

Από τα ανερχόμενα ονόματα της trap σκηνής θεωρείται ο Fly Lo, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου στην Ιονία Οδό από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ Αγρινίου για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο διάσημος trapper, τα τραγούδια του οποίου αριθμούν εκατομμύρια views στο YouTube, συνελήφθη με ένα 9αρι πιστόλι, τύπου Glock και ένα γεμιστήρα με σφαίρες τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο 29χρονος δικάστηκε σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή καθώς και πρόστιμο 600 ευρώ για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο Fly Lo ταξίδευε από το Αγρίνιο με τελικό προορισμό τα Ιωάννινα όπου θα πραγματοποιούσε live εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης το βράδυ της Παρασκευής και όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε πριν τη σύλληψή του έλεγε «πάμε για τα χειρότερα», σύμφωνα με το protothema.gr.

Το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του 29χρονου trapper.

Όπως ανακοίνωσε το club των Ιωαννίνων στη σελίδα του, στο Instagram, η συναυλία «ακυρώθηκε για προσωπικούς λόγους του καλλιτέχνη» και θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Σε δήλωση του, στο agrinionews.gr, ο δικηγόρος Γιάννης Ψάρρης του Fly Lo έκανε λόγο για αμέλεια καθώς ο 29χρονος κατείχε το όπλο «μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του». Έκανε γνωστό εξάλλου πως ασκήθηκε Έφεση.

Η δήλωση του δικηγόρου του trapper

«Ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο μας, και εκπροσωπήθηκε από τον Ιωάννη Ψάρρη, ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».

ΠΗΓΗ