Στο μουσικό βίντεο για το «Σ’ Αναζητώ» μεταφέρεται η πραγματική ιστορία πίσω από αυτή τη συνεργασία.

Ο Κώστας Καραφώτης παρουσιάζει το νέο music video για το νέο single του «Σ’ Αναζητώ».

Πρόκειται για μία επανεκτέλεση του τραγουδιού του Κώστα Καραφώτη που γνώρισε επιτυχία το 2008 και συμπεριλήφθηκε στον τέταρτο προσωπικό δίσκο του με τίτλο «Ήρθες Εσύ».

Το «Σ’ Αναζητώ» είναι μία αισθαντική μπαλάντα που μιλάει για τη δύναμη και τον πόνο του έρωτα.

Διαφήμιση

«Στης ερημιάς μου τον βυθό / Σ’ αναζητώ / Με δακρυσμένα μάτια και σου ζητώ / Με την καρδιά κομμάτια / Να ξαναρθείς / Χωρίς εσένα δεν αντέχω, άλλο δεν μπορώ»

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και οι στίχοι του έχουν την υπογραφή του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Ο Κώστας Καραφώτης φέρνει νέο δυναμισμό και ωριμότητα στη διαχρονική μπαλάντα, η οποία έγινε πρόσφατα viral από τον δεκαεπτάχρονο Βαλάντη Σταμούλη στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο νέο που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης και έχει ήδη αποκτήσει το δικό του κοινό με τα μοναδικά μουσικά covers του. Ο Βαλάντης συμμετέχει επίσης στα φωνητικά του τραγουδιού, σε μία νέα έκδοση ηχογραφημένη ειδικά για το music video.

Στο music video για αυτή τη νέα εκτέλεση του «Σ’ Αναζητώ», σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, μεταφέρεται η πραγματική ιστορία πίσω από τη συνεργασία, με τον Κώστα Καραφώτη να υποδέχεται τον Βαλάντη Σταμούλη στα γραφεία της Heaven Music προτού αναχωρήσουν για το στούντιο ηχογράφησης.

Το video κλείνει με τους δύο τους backstage, να τραγουδάνε μαζί γεμίζοντας μας συναισθήματα.

Παράλληλα ο Κώστας Καραφώτης ετοιμάζει μαζί με τη Heaven Μusic τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους και είναι έτοιμος να μας εκπλήξει με πολλές μουσικές επιτυχίες.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ