«Πήγα και έκανα αυτό που είπα ότι θα κάνω».

Ο Victor Vernicos σχολίασε την εμφάνισή του στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2023, όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Victor Vernicos αναφέρθηκε στη στήριξη που του έδωσε ο πατέρας του και αποκάλυψε αν θα συμμετάσχει ξανά στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision σε περίπτωση που του δοθεί ξανά μία ευκαιρία.

«Με το που κατέβηκα από τη σκηνή, πίστευα ότι τα έδωσα όλα. Πήγα και έκανα αυτό που είπα ότι θα κάνω. Τα έδωσα όλα επάνω στη σκηνή πιστεύω ότι το “destiny” (δεν ήταν γραφτό) να προκριθούμε τελικά, πάντως εγώ έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω», είπε.

Διαφήμιση

«Μπορούσα να τα είχα κάνει και καλύτερα ή και όχι αλλά τα έδωσα όλα, αυτό έχει σημασία», συνέχισε.

«Όταν κατέβηκα από τη σκηνή όλοι ήταν χαρούμενοι. Οι άνθρωποι στα backstage, οι άνθρωποι από το BBC και ο σκηνοθέτης μας ο (Κωνσταντίνος) Ρήγος. Όλοι είδαν πως τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα και πόσο καλή ήταν η εμφάνιση», εξήγησε

Ο Victor Vernicos μίλησε και για την παρουσία του πατέρα του στον 67ο Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Ναι εκεί ήταν ο πατέρας μου με την ελληνική σημαία πιο ψηλά από τους Έλληνες. Τώρα ήταν αστείο και πάρα πολύ γλυκό από τον πατέρα μου με στηρίζει πάρα πολύ», ανέφερε.

Σε ερώτηση για το τι ονειρεύεται για το μέλλον, ο 16χρονος καλλιτέχνης απάντησε: «Σίγουρα και άλλα τραγούδια. Εγώ θα συνεχίζω με την πορεία μου στη μουσική. Τα δίνουν όλα όπως τα έδωσα και πάνω στη σκηνή της Eurovision».

«Πάντα με βάζω στο “deep end” όπως λέγεται και μαθαίνω. Άκουσα κάτι τελευταία. Γιατί να βάλεις στόχους που ξέρεις ότι θα πετύχεις;», σημείωσε.

«Καλύτερα να βάλεις στόχους που φοβάσαι ότι μπορεί να μην πετύχεις, ώστε να μάθεις και να εξελιχθείς. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω», είπε, τονίζοντας ότι βάζει δύσκολα στον εαυτό του.

«Νομίζω όμως αυτό είναι το point της ζωής. Να εξελισσόμαστε. Εγώ θέλω να μάθω, για να μπορώ στο τέλος να δώσω», συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση τι αποκόμισε από την εμπειρία της συμμετοχής του στην Eurovision, ο Victor Vernicos απάντησε: «Δεν ξέρω. Μάλλον πόσο όμορφος είναι ο κόσμος, μου άρεσε πάρα πολύ η Eurovision. Μου άρεσε πάρα πολύ η συνεργασία μου με όλους, πραγματικά ήταν όλα τόσο όμορφα».

Ο Victor Vernicos πρόσθεσε ότι σε αυτούς που τον στήριξαν στο Λίβερπουλ ήταν μέλη της οικογένειάς του από άλλη μέρη της Ευρώπης.

«Οι αδελφές μου που ήρθανε και τα ξαδέλφια μου από τη Δανία και από δω όλη η οικογένεια και γενικά και όλα τα άτομα από την ΕΡΤ και όλοι όσοι συνεργάστηκα. Όλοι ήτανε, είναι πάρα πολλοί. Με έχουν στηρίξει όλοι που ήμασταν μαζί», περιέγραψε.

Διαφήμιση

«Μάλιστα, θυμάμαι ένα 7χρονο παιδάκι που τη λέγανε Λίλι και με είχε ρωτήσει αν θα μπορούσαμε να νικήσουμε την Eurovision. Και εγώ είπα αν το πιστέψεις εσύ θα μπορούσαμε», θυμήθηκε.

«Εγώ για αυτήν στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι αποκλειστήκαμε, κατά τα άλλα ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτά που κάναμε», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε ξανά στην Eurovision, ο Victor Vernicos ανέφερε: «Γιατί όχι; Δεν λέω όχι ποτέ. Θα μπορούσα σίγουρα».

ΠΗΓΗ