Η Μαρινέλλα σε μία παράσταση που σίγουρα θα ενθουσιάσει.

Το «Christmas Theater» φιλοξενεί και αυτόν τον χειμώνα τη Μαρινέλλα.

Είναι η «Μεγάλη Κυρία» του ελληνικού τραγουδιού. Η ερμηνεύτρια φαινόμενο που θεωρείται από τις σημαντικότερες εκπρόσωπους του λαϊκού τραγουδιού και έχει τοποθετηθεί δίπλα στις ιστορικές μορφές της ελληνικής μουσικής.

Από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, η Μαρινέλλα έρχεται στο «Christmas Theater» για να συναντήσει τους χιλιάδες θαυμαστές της σε μία παράσταση που σίγουρα θα μας ενθουσιάσει.

Πολυαγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και πολλά διαχρονικά που έχουν αφήσει το στίγμα τους και με πρωταγωνιστή τον ήχο του εθνικού οργάνου μας, του μπουζουκιού.

Για πρώτη φορά, η Μαρινέλλα θα συναντηθεί με τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο «Οι Επόμενοι» ερμηνεύοντας και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης  αγωνίστηκε και πρωτοστάτησε ώστε το μπουζούκι (τρίχορδο, τζουράς, μπαγλαμάς, τετράχορδο) να ενταχθεί στον κατάλογο της UNESCO ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Μαζί με το πολυπληθές σύνολο «Οι Επόμενοι» σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης και προκάλεσαν παγκόσμιο θαυμασμό, με το αίσθημα και την δεξιοτεχνία τους, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004».

Στη σκηνή του «Christmas Theater» θα απολαύσουμε και τέσσερις νέες τραγουδίστριες, με φωνές ξεχωριστές: τη Στεφάνια Ρίζου, τη Κασσιανή Λειψάκη, τη Βένια Καραγιαννίδου, τη Σίσσυ Πολυδώρου, καθώς και την  ορχήστρα της Μαρινέλλας, που αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς.

Η Μαρινέλλα στο «Christmas Theater»

Παραστάσεις

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 21:00
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 21:00
Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 21:00
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 21:00

Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Πληροφορίες: 211 7701700
Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, viva.gr, ct.gr

ΠΗΓΗ