Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart η μεγάλη επιτυχία «Αμαρτίες» της πρωτοεμφανιζόμενης Αναστασίας, η οποία παράλληλα κυριαρχεί για πέμπτη εβδομάδα και στο Νο. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες πριν, όταν η ανερχόμενη τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα μικρό απόσπασμα από τις «Αμαρτίες».

Το τραγούδι γρήγορα έβαλε «φωτιά» στη δημοφιλή πλατφόρμα και κυκλοφόρησε επίσημα λίγες εβδομάδες αργότερα.

Οι «Αμαρτίες» έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 22,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 7,4 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ έχουν γίνει διπλά πλατινένιες.

Ενώ οι «Αμαρτίες» κυριαρχούν στην κορυφή του Airplay Chart, η Αναστασία κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνίου το νέο τραγούδι της με τίτλο «Λίγο Λίγο», το οποίο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube και διαθέτει ήδη πάνω από 4,3 εκατομμύρια προβολές.

Νέες είσοδοι

Καμία νέα είσοδος δεν καταγράφεται αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ