Τα live shows του «X Factor» ξεκίνησαν με διπλή αποχώρηση – Στο πρώτο live αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου

Την Κυριακή 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το πρώτο μεγάλο live show του «X Factor» με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου.

Οι τέσσερις μέντορες, Μιχάλης ΚουινέληςΧρήστος ΜάστοραςΜαρίζα Ρίζου και Στέλιος Ρόκκος, υποδέχτηκαν τις ομάδες τους επί σκηνής στο «X Factor».

Η αγωνία κορυφώθηκε για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μετά από ένα μακρύ ταξίδι βρέθηκαν μπροστά στη σκηνή και προσπάθησαν με το ταλέντο τους να φτάσουν στον τελικό του μεγάλου talent show.

Αυτή την Κυριακή οι τέσσερις παίκτες της ομάδας του Χρήστου Μάστορα αναμετρήθηκαν με την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψύχωναν τους διαγωνιζόμενους.

Η ομάδα του Χρήστου Μάστορα

Κωνσταντίνος Ντάσιος: Έχει καταγωγή από την Ήπειρο και είναι μόλις 18 ετών. Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε όταν άκουσε τυχαία έναν δίσκο του Μάνου Χατζιδάκι. Στην ηλικία των 13, πήγε σε ωδείο για να μάθει κιθάρα, μπουζούκι και πιάνο. Θέλει να εναρμονίσει τη ροκ φωνή του με το μπουζούκι.

Κατερίνα Λαζαρίδου: Είναι 24 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Όποιο είδος και να τραγουδήσει, προσπαθεί να βάζει τη δική της πινελιά για να το φέρνει στα δικά της μέτρα. Όνειρό της να κάνει συναυλίες και να κατακτήσει τη μουσική βιομηχανία.

Μπόρεκ: Ο 35χρονος Borek, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Μπορεκτσιόγλου, είναι μουσικός παραγωγός. Τα πρότυπά του είναι o Quincy Jones και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Χαρακτηριστικό του τα μαλλιά του αλλά και το γεγονός πως υπήρξε συμμαθητής του coach του, Χρήστου Μάστορα.

Αριστέα Αλεξανδράκη: Έχει καταγωγή από την Κρήτη και όνειρό της να συμμετάσχει σε έναν μουσικό διαγωνισμό, όπως η Eurovision. Είναι τολμηρή και στις ενδυματολογικές επιλογές της θέλει να «φοράει» τα ρούχα και όχι «να τη φοράνε» εκείνα.

Η ομάδα της Μαρίζας Ρίζου

Χρήστος Αδαμόπουλος: Είναι 25 ετών και όπως δήλωσε, το κίνητρο που τον έστειλε στο «X Factor» ήταν το έπαθλο και η… περιέργειά του. Ο ίδιος πάντως ονειρεύεται να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ η Μαρίζα Ρίζου μόλις άκουσε την εμρηνεία του τον χαρακτήρισε περίπτωση.

Εβελίνα Κατσιάκου: Είναι 27 ετών και κατάγεται από το Ναύπλιο. Η διαγωνιζόμενη «κέρδισε» την Μαρίζα Ρίζου ερμηνεύοντας το τραγούδι «Θάλασσες» του Δημήτρη Μητροπάνου, καθώς, όπως εξομολογήθηκε, ο τραγουδιστής ήταν φίλος του πατέρα της.

Άγγελος Αρχανιωτάκης: Έχει καταγωγή από την Κρήτη, όμως ζει στην Κύπρο λόγω των σπουδών του στην Αγγλική Φιλολογία. Ο ίδιος γράφει τραγούδια στα αγγλικά, γιατί τα νιώθει σαν δεύτερη μητρική του γλώσσα.

Case Zero: Είναι το μοναδικό γκρουπ της ομάδας της Μαρίζας Ρίζου. Το όνομά τους το πήραν όταν έκαναν μία ριζική αλλαγή και ξεκίνησαν από το σημείο μηδέν, με την Μαρίζα Ρίζου να τους δίνει την πολυπόθητη καρέκλα στα Chair Challenges, γιατί είδε στην ερμηνεία τους φρεσκάδα, όρεξη και ενέργεια.

Οι αποχωρήσεις

Ποιοι προχωρούν στα επόμενα live shows του «X Factor» και ποιοι αποχώρησαν; Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι έκριναν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία.

Οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος ήταν στις θέσεις τους, όμως δεν ήταν μόνοι τους. Δίπλα τους βρέθηκε ο εκρηκτικός Ηλίας Ψινάκης σε ρόλο έκπληξη.

Ο Ηλίας Ψινάκης στο τέλος της βραδιάς έδωσε ασυλία σε δύο παίκτες, έναν από κάθε ομάδα του «X Factor»: Στον Άγγελο Αρχανιωτάκη από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου και στον Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Από το πρώτο live show του «X Factor» αποχώρησαν δύο διαγωνιζόμενοι, ένας από κάθε ομάδα: Το ταξίδι τελείωσε εδώ για τους Case Zero από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου και για την Αριστέα Αλεξανδράκη από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ