«Θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου», δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Κέντρο Αθηνών» μετά και τη δεύτερη αναβολή της πρεμιέρας τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επρόκειτο να επιστρέψει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «Κέντρο Αθηνών» το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, έχοντας μαζί του τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο κάποια αδιευκρίνιστα προβλήματα οδήγησαν σε αναβολή της έναρξης των εμφανίσεών τους.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία στην οποία μεταφέρθηκε η πρεμιέρα των εμφανίσεών τους, με τον Διονύση Σχοινά να διαμαρτύρεται έντονα και να αποχωρεί τελικά από το σχήμα.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για διαφορές που είχαν να κάνουν με το μέγεθος των ονομάτων στην αφίσα του νυχτερινού κέντρου και τη διάρκεια του προγράμματος.

Σύμφωνα με τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ο Διονύσης Σχοινάς φέρεται να εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του όταν είδε την αφίσα με το όνομά του σε μικρή γραμματοσειρά, ενώ θεωρούσε ότι οι εμφανίσεις θα ήταν επί ίσοις όροις.

Η αρχική αφίσα του προγράμματος στο «Κέντρο Αθηνών».

Το αίτημα του τραγουδιστή να αλλάξει το μέγεθος της γραμματοσειράς έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση του νυχτερινού και αναβλήθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο αναφέρεται ότι υπήρξαν διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για το πρόγραμμα και σε αυτή την περίπτωση «η πλευρά του Διονύση Σχοινά φέρεται να ένιωσε αδικημένη».

Παρά τις φήμες, ο Διονύσης Σχοινάς υποστήριξε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο αναβλήθηκε η πρεμιέρα τους.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω το λόγο!», ανέφερε.

«Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια! Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου», πρόσθεσε ο Διονύσης Σχοινάς.



ΠΗΓΗ