Ένα εκρηκτικό live φιλοξενεί η «Μάντρα» αυτήν την εβδομάδα.

H Joanne εμφανίζεται ως guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1 την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 22:00.

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς), 45άρης τραγουδιστής-τραγουδοποιός, που οι ημέρες της επιτυχίας του έχουν περάσει, έχει ένα επίμονο όνειρο: να αναστήσει το βαριετέ, να ξαναφέρει στη μόδα αυτό που πέτυχε κάποτε ο Αττίκ με τη «Μάντρα», σε πείσμα των καιρών και όσων επιτάσσουν οι νέες μουσικές μόδες.

Ο παλαιάς κοπής παραγωγός Σάκκαρης (Γιάννης Μπέζος) του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει και μάλιστα εκεί ακριβώς που βρισκόταν κάποτε η «Μάντρα».

Καταφέρνει και μαζεύει γύρω του μία ανορθόδοξη καλλιτεχνική ομάδα από διάφορα «νούμερα» του θεάματος: τον εμμονικό ηθοποιό-μίμο και άσο των μεταμφιέσεων Θανάση (Θανάσης Αλευράς), τον μισάνθρωπο stand up κωμικό Χάρη Γαμμάτο (Χάρης Χιώτης), τη νεαρή σερβιτόρα-τραγουδίστρια Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), τη φεμινίστρια χορεύτρια μπουρλέσκ Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) και τον βουβό μάγο Άλεξ (Aλέξανδρος Χωματιανός).

Λίγο πριν από την πραγμάτωση του σχεδίου, όμως, ο Σάκκαρης πεθαίνει απροσδόκητα και την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), σπουδαγμένος στο Λονδίνο, ταγμένος στο να βγαίνουν τα οικονομικά «νούμερα» και απολύτως εχθρικός σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό όραμα.

Ο Φοίβος, παρά τα εμπόδια, εξασφαλίζει τη συμμετοχή διάσημων γκεστ από τον μουσικό χώρο, που όμως ο καθένας έχει τις δικές του ιδιοτροπίες.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς) ανακαλύπτει πως η μικρή Χλόη (Έβελυν Λύτρα) έχει γίνει πολύ γνωστή TikToker και έχει πιάσει διαδικτυακή φιλία με τη δημοφιλή νέα τραγουδίστρια Joanne, νικήτρια του «The Voice of Greece» το 2020.

Αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν, με τη νέα μουσική πραγματικότητα και αποφασίζει να καλέσει τη Joanne στη Μάντρα.

Η Joanne όμως πάει «πακέτο» με έναν αλαζονικό νεαρό μάνατζερ (Διονύσης Ατζαράκης), ο οποίος απαιτεί όλο και πιο παράλογα πράγματα και έρχεται σε συνεχείς συγκρούσεις με τον Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης).

Η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την άφιξη της νέας τραγουδίστριας και φοβάται ότι ο Φοίβος αρχίζει και την αγνοεί.

Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αγοράζει έναν αρχαίο κινέζικο αστρολογικό χάρτη από το dark web και διατείνεται πως μπορεί να διαβάσει το μέλλον όλων των φίλων του στη «Μάντρα». Αυτό που βλέπει για τον Άλεξ (Αλέξανδρος Χωματιανός) του προκαλεί τρόμο και προσπαθεί να το αποτρέψει.

Τέλος, ο Χάρης βγαίνει ραντεβού με μια φίλη της Κίρμπυς (Άννη Θεοχάρη), τη Ντορίνα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Όλα τελειώνουν με ένα εκρηκτικό live που ο Φοίβος έχει την ευκαιρία να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και τη σχέση του με την κόρη του.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής  σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος, «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 στις 22:00.

ΠΗΓΗ