Ένα ακόμη ορόσημο σημειώνει η Αναστασία.

Το single «Αμαρτίες» με το οποίο έκανε η Αναστασία το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2022 είναι επίσημα το πρώτο λαϊκό τραγούδι που γίνεται διαμαντένιο στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας.

Το «Αμαρτίες» της Αναστασίας έγινε πριν από λίγες ημέρες διαμαντένιο (ή τέσσερις φορές πλατινένιο), καθώς ξεπέρασε τον αριθμό των 10 εκατομμυρίων streams προερχόμενα από την Ελλάδα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, διαμαντένια έχουν καταφέρει να γίνουν στις υπηρεσίες streaming μόνο τραγούδια από την trap και τη rap της χώρας.

Διαφήμιση

Συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο, το «Αμαρτίες» μετράει από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του πάνω από 12,8 εκατομμύρια streams στο Spotify και βρίσκεται για 444 συνεχόμενες μέρες στο Top 200 του ελληνικού chart του Spotify.

Παράλληλα, η επιτυχία «Αμαρτίες» της Αναστασίας, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Καλογεράκου και του Daphne Lawrence, διαθέτει στο YouTube πάνω από τις 28 εκατομμύρια προβολές.

Οι διαμαντένιες «Αμαρτίες» ήταν επίσης το τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις το 2022 στα ελληνικά ραδιόφωνα, τόσο στο μικτό όσο και στο ελληνικό ρεπερτόριο, σύμφωνα με το ετήσιο Airplay Chart της Mediainspector.

Το «Αμαρτίες» θα είναι ένα από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Αναστασίας, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το επερχόμενο άλμπουμ θα περιέχει επίσης τα hit singles «Λίγο Λίγο», «Μυστικό», αλλά και την ολοκαίνουργια επιτυχία «Μη Μιλάς» της Αναστασίας, που σαρώνει ήδη στα charts.

ΠΗΓΗ