Το πρώτο single της Αναστασίας κατέκτησε την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στην Ελλάδα για το 2022.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την Αναστασία, καθώς το πρώτο single της καριέρας της, «Αμαρτίες», κατέκτησε το No. 1 του ετήσιου Airplay Chart της Mediainspector για το 2022.

Η 19χρονη λαϊκή τραγουδίστρια κατάφερε με το πρώτο single της να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και να κατακτήσει την πρώτη θέση στη λίστα των τραγουδιών με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις τόσο στο μικτό όσο και στο ελληνικό ρεπερτόριο.

Το «Αμαρτίες», το viral τραγούδι του 2022, βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι για 6 εβδομάδες στο Νο. 1 του ραδιοφωνικού airplay, ενώ παρέμεινε στο Top 10 για 30 συνεχόμενες εβδομάδες, σημειώνοντας ρεκόρ παραμονής στο chart για πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια.

Η Αναστασία κυκλοφόρησε το τραγούδι της «Αμαρτίες», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογεράκου και της Daphne Lawrence, τον Ιανουάριο του 2022.

Το τραγούδι έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις 27,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και τα 11 εκατομμύρια streams στο Spotify. Παράλληλα, έχει γίνει και τετραπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις οδεύοντας με γοργούς ρυθμούς προς τη διαμαντένια απονομή.

Συγχρόνως στο ετήσιο ραδιοφωνικό chart για το 2022 θα συναντήσουμε και το δεύτερο single της Αναστασίας. Το «Λίγο Λίγο», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, βρίσκεται συγκεκριμένα στη θέση Νο. 30.

Εντός του 2023, η Αναστασία αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Αυτήν την περίοδο, η Αναστασία συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στον “Βοτανικό” στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου και του Γιώργου Σαμπάνη.

ΠΗΓΗ