Παρακολουθήστε τηλεοπτικά την εορταστική συναυλία των Onirama με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών.

Οι Onirama, το πιο δυναμικό συγκρότημα, γιορτάζουν την άνοιξη και ξεφυλλίζουν το «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους» παρέα με αγαπημένους φίλους.

To Σάββατο 30 Απριλίου στις 00:45 θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ η μοναδική συναυλία που έδωσαν οι Onirama τον προηγούμενο Ιανουάριο στην Εναλλακτική Σκηνή στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρέα με εκλεκτούς φίλους, για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ τους «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους».

Μία βραδιά στην οποία συμμετείχαν ως καλεσμένοι των Onirama αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Σαλίνα Γαβαλά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Μιρέλα Πάχου, η Δανάη Πολίτη, οι Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και ο Solmeister.

Οι Onirama παρουσίασαν ξεχωριστά ντουέτα, αλλά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου.

Στο επίκεντρο αυτής της ξεχωριστής μουσικής συνάντησης βρέθηκε ο επετειακός δίσκος «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους» των Onirama που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company και αγαπήθηκε αμέσως.

Μια δισκογραφική συναυλία με εκρηκτικά αρώματα και ηχοχρώματα, ένα μαγικό ταξίδι 20 ετών, με γεύσεις από το μέλλον και το παρελθόν, μια βαλίτσα αναμνήσεις και κλασικές αξίες, ισορροπούν αρμονικά σε τρεις δίσκους με τους επιμέρους τίτλους «Συναυλία», «Μαγικά Ταξίδια» και «Αναμνήσεις».

Αυτό είναι το «Ανθολόγιο Για Μικρούς Και Μεγάλους», ο πολυαναμενόμενος επετειακός δίσκος των Onirama.

Οι Onirama είναι οι Θοδωρής Μαραντίνης (τραγούδι, κιθάρα), Δημήτρης Κοκονίδης (τύμπανα), Χρήστος Τρεσίντσης (πλήκτρα), Άλεξ Παπακωνσταντίνου (μπάσο), Γιώργος Κοκονίδης (ηλεκτρική κιθάρα).

ΠΗΓΗ