Στο music video συμμετέχει η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Το «Θνητοί Θεοί», το νέο τραγούδι που υπογράφουν ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας και περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς «Σασμός», παρουσιάζεται μέσα από ένα ατμοσφαρικό μουσικό βίντεο.

Μέσα σε ένα επιβλητικό σκηνικό, γεμάτο συναίσθημα και ατμόσφαιρα όπως το τραγούδι, το music video του «Θνητοί Θεοί» σαγηνεύει τις αισθήσεις.

Στο video, ο Γιάνης Κότσιρας ερμηνεύει το τραγούδι τη στιγμή που η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες παγκοσμίως, η οποία έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλες διεθνείς διοργανώσεις, ζωντανεύει το δυνατό συναίσθημα του τραγουδιού μέσα στο νερό.

Τη σκηνοθεσία του νέου τραγουδιού του Γιάννη Κότσιρα για τη σειρά “Σασμός” υπογράφουν οι PickCodes.

Το «Θνητοί Θεοί» συνοδεύει τον έρωτα του Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς (Χριστίνα Χέιλα-Φαμέλη) στην επιτυχημένη και καθηλωτική σειρά «Σασμός» του Alpha και προκάλεσε αμέσως τον ενθουσιασμό και τα διθυραμβικά σχόλια του κοινού.

Πρόκειται για το τρίτο τραγούδι που ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας για τις ανάγκες του soundtrack της τηλεοπτικής σειράς μετά τα άκρως επιτυχημένα «Σασμός» και «Φως».

Το «Θνητοί Θεοί» δίνει συνέχεια στον νέο κύκλο τραγουδιών του soundtrack της σειράς «Σασμός».

Για τη δεύτερη σεζόν της σειράς έχουν κυκλοφορήσει ήδη τραγούδια όπως«Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο και «Το Δωμάτιο Βρίζω» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση και «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Το «Θνητοί Θεοί» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen, όπως και όλα τα τραγούδια της σειράς «Σασμός».

Δείτε τους στίχους του τραγουδιού εδώ

ΠΗΓΗ