Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το τραγούδι «Για Μένα Βράδιασε» από τις ΜΕΛΙSSES επιστρέφει για δεύτερη εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Ταυτόχρονα κυριαρχεί για δεύτερη εβδομάδα και στο Νο. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Για Μένα Βράδιασε» είναι το πρώτο καινούργιο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES μετά την αισθαντική μπαλάντα «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021 και έφτασε έως το No. 8 της κατάταξης.

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Χρήστος Μάστορας έδωσε συνέχεια στα προσωπικά δισκογραφικά βήματά του κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι «Αν», μία δυνατή και τρυφερή μπαλάντα που ανέβηκε ως το No. 5 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Για Μένα Βράδιασε» αναρριχήθηκε για πρώτη φορά στο No. 1 της κατάταξης την 29η εβδομάδα του 2022 (18 – 24/07/2022), έξι εβδομάδες μετά την είσοδό του στο Top 20.

Νέες είσοδοι

«Κάτσε Καλά» – Έλενα Παπαρίζου, Marseaux & Joanne (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο από την πρώτη εβδομάδα της αποκλειστικής μετάδοσής του το remake της επιτυχίας «Κάτσε Καλά» της Έλενα Παπαρίζου με τη Marseaux και την Joanne.

Το «Κάτσε Καλά» επιστρέφει 18 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του φρέσκο και ανανεωμένο με την υπογραφή των Arcade.

Τη νέα κυκλοφορία συμπληρώνει με ένα εκρηκτικό rap verse ο μετρ του είδους Solmeister.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ