Μετά από χρόνια επικοινωνίας και φιλίας ήρθε η στιγμή για την πρώτη μουσική συνάντηση των RNS και των Onyx.

Το θρυλικό ελληνικό hip-hop συγκρότημα RNS εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Minos EMI, a Universal Music Company με μία ανατρεπτική συνεργασία με τους διεθνείς hip-hop legends Onyx.

Οι Onyx έχουν ήδη συμπληρώσει τρεις δεκαετίες στη μουσική και στην κινηματογραφική βιομηχανία και έχουν στο ενεργητικό τους σημαντικές κυκλοφορίες στον κατάλογο της Def Jam Recordings.

Το group αποτελεί επιρροή στο ηχόχρωμα των RNS οι οποίοι φέτος συμπληρώνουν δύο άκρως επιτυχημένες δεκαετίες στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Ανέκαθεν τα δύο συγκροτήματα είχαν επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί μαζί ζωντανά στην Αθήνα. Μετά από χρόνια επικοινωνίας και φιλίας ήρθε η στιγμή για την πρώτη τους μουσική συνάντηση.

Το «Acropolis» είναι ένα hip-hop underground τραγούδι με hardcore ήχο και grimy φωνές που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα με κάθε ένα από τα δύο group να δίνει στο track τη δική του ταυτότητα, με rap flows στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Η μουσική παραγωγή του «Acropolis» ανήκει στον Κανών, η μίξη έγινε από τον DJ ALX στο Studio X, το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweetspot Productions.

Το μουσικό βίντεο για το «Acropolis», που βρίσκεται ήδη στα μουσικά trends του YouTube, σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε ο Valentin Rivera.

Με αφορμή την κυκλοφορία του «Acropolis», οι RNS και οι Onyx εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της editorial λίστας «Hot Greek Rap» του Spotify, που μετράει πάνω από 45.000 ακόλουθους.

ΠΗΓΗ