«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει», υπογραμμίζει η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου εξέδωσε μία δήλωση για την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στα Mad Video Music Awards 2022 την ώρα που περίμενε να ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της.

Ενώ η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν στη σκηνή της διοργάνωσης στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do για να απονείμει στην Έλενα Παπαρίζου το βραβείο για την Καλύτερη Μπαλάντα για το τραγούδι «Για Ποια Αγάπη», στο χώρο των επισήμων ξέσπασε η άγρια σύρραξη με πρωταγωνιστές τους trappers Light και SNIK.

Στα βίντεο που έκαναν το γύρο του διαδικτύου και των μέσων ενημέρωσης, η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται να φυγαδεύεται τρομοκρατημένη από τον χώρο των βραβείων ενώ οι δύο trappers και τους άνδρες από τις προσωπικές φρουρές αντάλλαζαν χτυπήματα.

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου, η Έλενα Παπαρίζου σχολίασε με μία ανάρτησή της στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις απαράδεκτες σκηνές που επισκίασαν τη βραδιά των Mad Video Music Awards 2022.

Η Έλενα Παπαρίζου τόνισε τη δύναμη της μουσικής να ενώνει και έστειλε μήνυμα κατά τη βίας και του μίσους.

Επίσης, σημείωσε ότι τα γεγονότα των Mad VMA 2022 δεν είναι «σοβαρά προβλήματα» και πρόσθεσε ότι, αντ’ αυτού, τη «θλίβουν» οι δύσκολες στιγμές εν μέσω μίας παγκόσμιας πανδημίας και ενός πολέμου στην Ευρώπη.

Το μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες γυρίσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει…

Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών.

Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα.

Όχι στη βία. Όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη η κοινωνία μας», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου στην ανάρτησή της.



ΠΗΓΗ