«Ελπίζω να εμπνεύσω τους ανθρώπους με το τραγούδι μου», δήλωσε ο Victor Vernicos.

Συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ παραχώρησε ο Victor Vernicos για τη συμμετοχή του στην Eurovision 2023 με το τραγούδι «What They Say».

«Ελπίζω να εμπνεύσω τους ανθρώπους με το τραγούδι μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos στο Eurovisionworld.com.

Περιγράφοντας την προετοιμασία για την εμφάνισή του στο Λίβερπουλ, ο Victor Vernicos εξήγησε ότι ο ίδιος και όλη η ομάδα, εργάζονται για τη σκηνική παρουσία που «θα εκφράζει το τραγούδι στον μέγιστο βαθμό και θα μεταδίδει το συναίσθημα του τραγουδιού στο κοινό».

Διαφήμιση

Με τον δημοσιογράφο να στέκεται στο γεγονός ότι το τραγούδι συνέθεσε ο ίδιος ο Victor Vernicos και μάλιστα σε ηλικία 14 ετών, ο νεαρός καλλιτέχνης εξήγησε πως πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό τραγούδι που έγραψε μετά από μία περίοδο έντονου άγχους.

Πλέον, εργάζεται σκληρά για να επιτύχει την καλύτερη δυνατή παρουσίαση και να προσφέρει κάτι πραγματικά καλό στους θεατές και τους eurofans, όπως τόνισε.

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο, ο Victor Vernicos απάντησε με τρόπο αβίαστο: «Αγαπώ τη μουσική και αγαπώ να μοιράζομαι τη μουσική με τον κόσμο. Κάντε ό,τι αγαπάτε, με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Και παλέψτε γι’ αυτό!».

Την αγάπη του για τη μουσική περιέγραψε εξάλλου ο Victor Vernicos και σε διαδικτυακή συνέντευξη στο Eurovoxx που μπορείτε να δείτε εδώ.

Όπως εξήγησε, κατάγεται από οικογένεια με έφεση στη μουσική: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου παίζουν πιάνο, ο παππούς έπαιζε επαγγελματικά κλαρινέτο σε τζαζ συγκρότημα».

Ο Victor Vernicos σκιαγράφησε όλη τη μέχρι σήμερα εμπειρία, από την υποψηφιότητα του για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και την επιλογή του «What They Say», μέχρι την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού και του video clip.

Ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι η μουσική του καριέρα δεν θα λάμβανε ποτέ τέτοια αγάπη, όση έχει κερδίσει επειδή εκπροσωπεί την Ελλάδα.

«Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα» τόνισε, περιγράφοντας γλαφυρά τη μεγάλη υποστήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο.

Αναφερόμενος στην προετοιμασία που είναι σε εξέλιξη για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, είπε ότι όλη η ομάδα εργάζεται σκληρά, με πολλές πρόβες και προετοιμασία, «για να τελειοποιήσουμε τη σκηνική παρουσία».

Ο Victor Vernicos άλλωστε ανυπομονεί, όπως σημείωσε, για την τελική εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή του Λίβερπουλ, τον Μάιο.

ΠΗΓΗ