Το τραγούδι έχει γίνει διαμαντένιο και μετρά πάνω από 16,5 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify.

Το «Νάνι», η δισκογραφική συνεργασία του Mad Clip, του Light και του Skive, αποτελεί το No. 1 ελληνικό τραγούδι στις ψηφιακές πλατφόρμες για το 2022.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» του Mad Clip, που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του και αποτελεί ένα φόρο τιμής στον τον ίδιο και το πλούσιο μουσικό έργο του.

Το «Νάνι», το οποίο κυκλοφορεί από την Capital Music και την Panik Records, κατέκτησε την πρώτη θέση στο ετήσιο Digital Singles Chart της IFPI για το ελληνικό ρεπερτόριο.

Επίσης, έχει αποσπάσει την ανώτατη διάκριση στις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς έχει γίνει διαμαντένιο και μετρά πάνω από 16,5 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify, όπου ήταν το τραγούδι με τα περισσότερα streams στην Ελλάδα για το 2022.

Στη δεύτερη θέση του ετήσιου Digital Singles Chart της IFPI για το ελληνικό ρεπερτόριο συναντάμε το «24 Hrs», στο οποίο ο Light συνεργάζεται με τον Trannos.

Στην τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης για το 2022 ακολουθεί η συνεργασία του Light, του Trannos και του FY στο «Obsessed».

Τόσο το «24 Hrs» όσο και το «Obsessed», τα οποία κυκλοφορούν επίσης από την Capital Music και την Panik Records, έχουν γίνει ομοίως διαμαντένια στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Σημειώνεται πως η Panik Records κατέκτησε την κορυφή και στο αντίστοιχο ετήσιο Digital Singles Chart της IFPI για το διεθνές ρεπερτόριο, καθώς στο No. 1 βρέθηκε το «As It Was» του Harry Styles.

ΠΗΓΗ