Με ένα pop τραγούδι που ξεχωρίζει κάνουν το ντεμπούτο τους οι 3SUM.

Τρία δυναμικά κορίτσια, ένα girl band και ένας «Ένοχος» λύνουν το μυστήριο των 3SUM.

Είχε καιρό να εμφανιστεί ένα girl band που να ενώνει το ταλέντο τριών κοριτσιών στο τραγούδι και στον χορό σε μία έκρηξη από good feelings, pop χρώματα, έξυπνους στίχους, κολλητικές χορογραφίες και συναισθήματα σαν τσιχλόφουσκα που σκάει με θόρυβο.

Τώρα, όμως, όλοι οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν για την εμφάνιση των 3SUM – της Κωνσταντίνας, της Ιουλίτας και της Αμέλια.

Διαφήμιση

Ήδη από το ντεμπούτο τους με το single «Ένοχος», οι 3SUM ευλογήθηκαν από το μαγικό χέρι του διάσημου παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου και του στιχουργού των επιτυχιών Νίκου Γρίτση, με ένα pop τραγούδι που ξεχωρίζει.

Το video clip του «Ένοχος» το απολαμβάνει κανείς με ποπκόρν και παγωτό, ενώ οι 3SUM κατακλύζουν την οθόνη με την ακαταμάχητη φρεσκάδα τους και γεμίζουν και τις τρεις διαστάσεις με κίνηση και ενέργεια.

Τη σκηνοθεσία του music video για το «Ένοχος» υπογράφει ο Κώστας Καρύδας, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβαν ο Mike Papanikolaou και ο Bill Roxenos.

Με το αξιοπρόσεκτο ντεμπούτο τους, οι 3SUM φιλοδοξούν να κατακτήσουν τη μουσική βιομηχανία και να αφήσουν το δικό τους μοναδικό στίγμα με τον φρέσκο ήχο τους, που είναι εξίσου edgy και catchy.

Το single «Ένοχος» των 3SUM κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ