Το νέο άλμπουμ του FLY LO ξεπέρασε τα 4,5 εκατομμύρια streams σε τρεις ημέρες.

Ο FLY LO, ένας από τους πιο hot καλλιτέχνες του rap game στην Ελλάδα, κυκλοφορεί την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Traplife».

Τα τελευταία χρόνια, ο FLY LO έχει συνδέσει το όνομα του με τις πιο μεγάλες επιτυχίες της χώρας και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο εμπορικούς καλλιτέχνες της rap σκηνής.

O FLY LO έχει συγκεντρώσει επίσης περισσότερα από 200 εκατομμύρια streams και views σε Spotify και YouTube.

Διαφήμιση

Ακόμα, μέσα σε διάστημα δύο ετών, έχει καταφέρει να έχει στο ενεργητικό του δύο (2) τετραπλά πλατινένια, ένα (1) τριπλά πλατινένιο, εννέα (9) διπλά πλατινένια, πέντε (5) πλατινένια και πέντε (5) χρυσά digital singles, ενώ κάθε τραγούδι του ανεβαίνει στις πρώτες θέσεις των charts.

Το πρώτο άλμπουμ του FLY LO με τίτλο «Traplife» περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων τα ήδη massive hits «Crystal», «Larry Hoover», «Traplife» και «G Walk», καθώς επίσης και 11 ολοκαίνουργια tracks, τα οποία ήδη έχουν κατακλύσει τα social media.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, ο FLY LO αποκαλύπτει το music video για το main single «Κόκκινα Μπλε», το οποίοι γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Bodega Visuals.

Την παραγωγή των τραγουδιών του άλμπουμ «Traplife» έχουν αναλάβει οι Mike G, Nuke και Stanley, παραγωγοί μερικών εκ των μεγαλύτερων viral hits των τελευταίων ετών.

Μέσα σε μόλις τρεις μέρες από την κυκλοφορία του, το «Traplife» του FLY LO ξεπέρασε τα 4,5 εκατομμύρια streams στο Spotify και τα τραγούδια του άλμπουμ κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις του ελληνικού chart του Spotify.

Επίσης, ο FLY LO φιλοξενείται αυτήν την εβδομάδα στο εξώφυλλο σε editorial λίστες αναπαραγωγής του Spotify όπως το «New Music Friday Greece» και το «Hot Hits Greece».

Το άλμπουμ «Traplife» του FLY LO κυκλοφορεί από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ