Ένα καταπληκτικό ζεϊμπέκικο – τελετουργία μεταξύ ζωής και θανάτου.

Με το τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά» το οποίο ερμηνεύει η Δήμητρα Μπουλούζου δίνεται συνέχεια στα επιτυχημένα τραγούδια από το soundtrack της σειράς «Σασμός».

Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Τερζής και οι στίχοι είναι του Γιάννη Κότσιρα.

Η Δήμητρα Μπουλούζου, μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, ντύνει με τη χροιά της ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, γεμάτο με τις θύμησες του παλιού ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και μοντέρνα ενορχήστρωση.

Το «Πέτρινη Καρδιά», που ακούστηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που μεταδόθηκε από τον Alpha την Τρίτη 10 Μαΐου, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και ατμοσφαιρικό music video.

Στο music video πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον Νικηφόρο στην υπερεπιτυχημένη σειρά.

Αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του, βιώνοντας την αδικία, την προδοσία και την εγκατάλειψη, ο «Νικηφόρος» ξεσπά στο music video του «Πέτρινη Καρδιά» και χορεύει ένα καταπληκτικό ζεϊμπέκικο – τελετουργία μεταξύ ζωής και θανάτου.

«Ρίχνω μια σπρωξιά σ’ ό,τι με πονά / Κανείς δεν ξέρει ν’ αγαπά / Εγώ θα πίνω για μια αγάπη προδομένη / Έγινα πέτρα κι η καρδιά μου είναι κλεισμένη / Είμαι ζαριά για το στημένο σας παιχνίδι / Που μ’ ένα ασόδυο τελειώνει το ταξίδι»

Το «Πέτρινη Καρδιά» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ