Η Νίνα Μαζάνη τραγουδά για «Το Νόημα Της Ζωής» στη σειρά «Η Γη Της Ελιάς» και συγκινεί.

Η Νίνα Μαζάνη ερμηνεύει το τραγούδι που σφράγισε τον έρωτα του Φιλίππου και της Βασιλικής στην τηλεοπτική σειρά «Η Γη Της Ελιάς».

«Το Νόημα Της Ζωής» έγινε το soundtrack του αγαπημένου ζευγαριού της σειράς, το οποίο υποδύονται ο Διονύσης Παπανδρέου και Ιφιγένεια Τζόλα, θυμίζοντας στους θεατές με πόσο πάθος ξεκίνησε η σχέση τους και κατέληξε σε έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο.

Το τραγούδι «Το Νόημα Της Ζωής» γράφτηκε αποκλειστικά για την επιτυχημένη δραματική σειρά «Η Γη Της Ελιάς» του Mega, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου.

Τη μουσική υπογράφει ο Χρίστος Στυλιανού και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην Ελένη Ζιώγα, με την εξαιρετική φωνή της Νίνας Μαζάνη να μας συγκινεί.

Η Νίνα Μαζάνη είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και ηθοποιός και ασχολείται επαγγελματικά με τις μεταγλωττίσεις, με σημαντικότερο σταθμό τη συνεργασία της με την Disney για τις ταινίες «The Lion King» (2019) και «Encanto» (2021).

Αυτό το καλοκαίρι, η Νίνα Μαζάνη συστήθηκε δισκογραφικά με μία ιδιαίτερη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί».

Πρόσφατα, η Νίνα Μαζάνη ένωσε τις δυνάμεις της με τον Πάνο Μουζουράκη στο τραγούδι «Η Γιορτή», το οποίο γράφηκε επίσης για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η Γη Της Ελιάς».

Το Νόημα Της Ζωής» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ