Το «Remedy» είναι ένα pop και dance τραγούδι με αρκετά ethnic στοιχεία.

Η Joanne, το απόλυτο it girl της ελληνικής δισκογραφίας, παρουσιάζει το τραγούδι που κατέθεσε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision του 2022.

Η εντυπωσιακή performer τον τελευταίο καιρό ακούγεται παντού χάρη στα smash hit της «Twist In My Sobriety», «Tom’s Diner» αλλά και τη συμμετοχή της μαζί με τη Marseaux στο remake του «Κάτσε Καλά» της Έλενα Παπαρίζου.

Λίγες μέρες πριν τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η Joanne κυκλοφορεί το τραγούδι με το οποίο διεκδίκησε το χρίσμα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη διοργάνωση του 2022.

Διαφήμιση

Το «Remedy» είναι ένα pop και dance τραγούδι με αρκετά ethnic στοιχεία, το οποίο αναφέρεται στην ισορροπία στη ζωή κάθε ατόμου και την αποδοχή της ατέλειας σε οποιαδήποτε μορφή της.

Το τραγούδια είναι εμπνευσμένο από τη ζωή της ίδιας της Joanne ως ένα νέο κορίτσι με μια πάθηση στην όραση που ζει τη ζωή στα άκρα και κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα χωρίς να περιορίζεται από τη διαφορετικότητά της.

Τους στίχους και τη μουσική του «Remedy» έχουν υπογράψει οι ARCADE, ο Michael Tsaousopoulos και η Sarah De Warren.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακούσουμε άλλο ένα τραγούδι από την Joanne, ένα pop και R&B ντουέτο με τον ανερχόμενο Βασίλη Ηλιάδη με τίτλο «Μας Αρκεί».

Σε λίγο καιρό θα απολαύσουμε και το ολοκαίνουργιο ελληνόφωνο single της Joanne, που αναμένεται να συζητηθεί.

Το «Remedy» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ