Το «Τυχερό Αστέρι» της Monika ακούστηκε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Με το «Τυχερό Αστέρι», ένα από τα ιδιαίτερα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν και η Monika, ντύθηκαν σκηνές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Maestro» του Mega.

Το «Τυχερό Αστέρι» παρουσιάστηκε από τη Monika μέσα από μία μαγική ερμηνεία, στο άλμπουμ της «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός», που κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen το 2019.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έχει υπογράψει ο Κωνσταντίνος Βήτα, ο οποίος ήταν και ο πρώτος ερμηνευτής του.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης, τον οποίο υποδύεται ο Ορέστης Χαλκιάς, ερμήνευσε το τραγούδι συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κέρκυρας και προκάλεσε τον ενθουσιασμό των τηλεθεατών, οι οποίοι αναζήτησαν εκ νέου το «Τυχερό Αστέρι».

Το «Τυχερό Αστέρι» είναι ένα από τα τραγούδια που είχε επιλέξει η Monika για το άλμπουμ της «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» και αγαπήθηκε από το κοινό.

Στο «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» η χαρισματική τραγουδοποιός μοιράζεται μαζί μας τον κύκλο μουσικής που δημιούργησε μέσα από ταξίδια και διεθνείς περιοδείες, καταστάλαγμα πολλών εμπειριών από όπου αναδύεται τελικά άρωμα ελληνικότητας.

Παράλληλα, φέτος τα Χριστούγεννα η Monika κάνει μια διαφορετική πρόταση και έρχεται με ένα απρόσμενο single στο πνεύμα των ημερών, διασκευάζοντας ένα από τα πιο αγαπημένα γιορτινά τραγούδια, το «Christmas Is All Around» από το soundtrack της ταινίας «Love Actually» (2003).

Έχοντας μαζί της τον Μουσικό Όμιλο των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων και μέλη από τη Xορωδία GraduArti (απόφοιτοι των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων) υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη, η Monika και οι μικροί της φίλοι προσεγγίζουν με τον πιο γιορτινό τρόπο το κλασικό πια χριστουγεννιάτικο τραγούδι που θα ντύσει μουσικά την ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Τα έσοδα από το single «Christmas Is All Around» θα διατεθούν ως δωρεά στην ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, όπως επέλεξαν τα παιδιά της χορωδίας.

Το 2021, η Monika υπέγραψε και κυκλοφόρησε το soundtrack για την υποψήφια για Όσκαρ ταινία “The Lost Daughter” της Maggie Gyllenhaal.

ΠΗΓΗ