Το «Fuego» είναι το πρώτο τραγούδι της ελληνικής δισκογραφίας που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Ακόμα ένα μεγάλο ρεκόρ έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς το «Fuego», το τραγούδι με το οποίο μπήκε στο πάνθεον όλης της Ευρώπης με τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Με το νέο ρεκόρ της, η Ελένη Φουρέιρα γίνεται ο πρώτος καλλιτέχνης της ελληνικής δισκογραφίας που ένα τραγούδι του ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify, την ώρα που παραμένει σταθερά η No. 1 γυναίκα καλλιτέχνιδα από την Ελλάδα σε αριθμό streams και μηνιαίων ακροατών στο Spotify.

Το «Fuego», σε μουσική και στίχους Alex Papaconstantinou, Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov και Didrick, που κυκλοφορεί από την Panik Records και εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision του 2018, έχει γράψει ιστορία τόσο στον μουσικό διαγωνισμό καθώς έχει μπει στη λίστα με τα καλύτερα όλων των εποχών όσο και γενικότερα.

Διαφήμιση

Με πάνω από 100 εκατομμύρια streams, η Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego» εμφανίζονται στο No. 14 της λίστας με τα τραγούδια με τα περισσότερα streams από τα 67 χρόνια της Eurovision.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Fuego» έγινε διεθνή επιτυχία.

Μεταξύ άλλων, μπήκε στις λίστες με τις Top 50 κυκλοφορίες σε 37 χώρες παγκοσμίως, ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία, όπου επίσης βρέθηκε στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού airplay της χώρας (APC Chart).

Επίσης, το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα εμφανίστηκε στο Top 10 του ισπανικού Shazam και στο No. 1 στο chart του ραδιοφώνου Los40, έγινε χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία και έντυσε μια σκηνή της παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικής σειράς «Elite».

Αυτή την περίοδο η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των ασταμάτητων επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ συνεχίζει τη μεγάλη περιοδεία της «Reborn Tour» σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε δισκογραφικό επίπεδο, η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Κόλλημα», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, το πρόσφατο single της «Oh Mami», στο οποίο συνεργάζεται με τον Mc Daddy, συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του πορεία, καθώς, μεταξύ άλλων, έχει γίνει χρυσό στις ψηφιακές πλατφόρμες και αγγίζει τα 2 εκατομμύρια streams στο Spotify σε λιγότερο από ένα μήνα από την κυκλοφορία του.

ΠΗΓΗ