Το music video του all star remix κυκλοφορεί.

Η Ελένη Φουρέιρα ενώνει τις δυνάμεις της με τον FY, τον Mente Fuerte και τον Trannos και, μαζί με τους Dj Bobito και Ayman, παρουσιάζει το music video για το αναπάντεχο all star remix για το τραγούδι της «El Telephone».

Η κορυφαία pop star των κορυφαίων επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ, που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, συναντά μερικά από τα πιο hot και επιτυχημένα ονόματα της ελληνικής rap/trap σκηνής σε μία εκρηκτική συνεργασία που ανατρέπει όλα τα δεδομένα και κλέβει τις εντυπώσεις.

Τη σκηνοθεσία του music video για το remix του «El Telephone» ανέλαβε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Το remix συνεχίζει την επιτυχία της πρωτότυπης εκδοχής του mega hit «El Telephone» της Ελένης Φουρέιρα, που έχει γίνει διπλά πλατινένιο στις ψηφιακές πλατφόρμες, μετρώντας πάνω από 6 εκατομμύρια streams και έγινε αμέσως viral και ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Η πρωτότυπη εκδοχή του «El Telephone» έχει συμπληρώσει ήδη 18 εβδομάδες παρουσίας στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart και έχει ανέβει μέχρι το No. 7.

Το «El Telephone» είναι ένα από τα 12 super επιτυχημένα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρόσφατο άλμπουμ «Poli_Ploki» της Ελένης Φουρέιρα.

Η μουσική του single ανήκει στους Dj Bobito, Dj Paco και Αντώνη Ρήγα και τους στίχους έχουν γράψει οι Dj Bobito, Dj Paco, Αντώνης Ρήγας και Ayman.

Το συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα με τον FY, τον Mente Fuerte και τον Trannos στο remix του «El Telephone» είναι διαθέσιμη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε music video στο YouTube.

Το remix του «El Telephone», όπως και η πρωτότυπη έκδοση του τραγουδιού και το άλμπουμ «Poli_Ploki» της Ελένης Φουρέιρα, κυκλοφορεί από την Panik Records.

ΠΗΓΗ