Το τελευταίο single του Κώστα Καραφώτη απέκτησε εικόνα.

Ο Κώστας Καραφώτης παρουσιάζει με εικόνα το νέο τραγούδι του «Εγώ Ή Κανένας» και, για ακόμα μία φορά, μας παρασύρει στον ρυθμό του.

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος καλλιτέχνης ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο ένα ρυθμικό λαϊκό τραγούδι που ακολουθεί τα χνάρια των προηγούμενων κυκλοφοριών του.

Τη μουσική του νέου single «Εγώ Ή Κανένας» υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

«Στο ‘χα πει απ’ την αρχή, εγώ ή κανένας / στο μυαλό και στο κορμί σου θα ‘μαι ο ένας / Στο ‘χα πει απ’ την αρχή δεν είμαι ο καθένας / έχεις δυο επιλογές, εγώ ή κανένας»

Οι φωνητικές ικανότητες του Κώστα Καραφώτη, η ζεστή χροιά της φωνής του αλλά και ο σεμνός χαρακτήρας του, που αφήνει τη σφραγίδα του σε κάθε κυκλοφορία του, συνθέτουν για ακόμα μία φορά ένα μοναδικό κράμα που δικαιώνει τις προσδοκίες.

Ο Κώστας Καραφώτης αποδεικνύει ότι καταφέρνει να βάζει το δικό του χρώμα σε κάθε ερμηνεία του καθώς τραγουδά: «Στο ‘χα πει από την αρχή, εγώ ή κανένας…»

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, τον προηγούμενο Φεβρουάριο, το «Εγώ Ή Κανένας» αγαπήθηκε από το κοινό και τώρα ο Κώστας Καραφώτης το μοιράζεται μαζί μας μέσα από ένα μοναδικό music video, που σκηνοθέτησε ο Τάσος Αμαραντίδης και είναι εξίσου δυναμικό με το ίδιο το τραγούδι.

Το νέο single του Κώστα Καραφώτη με τίτλο «Εγώ Ή Κανένας» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ