Άλλο ένα dope live για ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής rap σκηνής.

Ο ανατρεπτικός ράπερ HGEMONA$ πραγματοποίησε μία συναυλία – έκπληξη στη μουσική σκηνή του «Gagarin 205» το Σάββατο 25 Μαρτίου, όπου παρουσίασε το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του με τίτλο «Dope Sport Vol.2».

Το άλμπουμ, που κυκλοφόρησε από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company τον Δεκέμβριο του 2022, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σε όλη τη hip-hop underground σκηνή και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 5,5 εκατομμύρια streams.

Το live που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία των DYNASTY και Mad House Records έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους εκατοντάδες fans που έδωσαν το «παρών» στο κατάμεστο «Gagarin 205».

Διαφήμιση

Οι guest εμφανίσεις των ΛΕΞ, Moose και Sadam ξεσήκωσαν ακόμα περισσότερο το πλήθος.

Στη συναυλία συμμετείχαν ως special guests επίσης οι Mike G. και Dimitris Koufoudakis, αφήνοντας το δικό τους μουσικό στίγμα στην αξέχαστη αυτή βραδιά. Στη σκηνή ανέβηκαν και μέλη της BTK – του rap label του Ηγεμόνα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο HGEMONA$ έλαβε μαζί με τον ΛΕΞ και τον SKIVE τιμητική πλακέτα για τις πλατινένιες πωλήσεις του single «Επιλογές».

Την προηγούμενη εβδομάδα του απονεμήθηκε στην εκδήλωση για τρία χρόνια της Mad House Records ο χρυσός δίσκος για το single του «BANDOLERO».

Ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας που έδωσε ο HGEMONA$ στο «Gagarin 205» ήταν επίσης και η πρώτη live παρουσίαση του «Άλλη Μια Ιστορία Του Δρόμου», ένα τραγούδι που συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες και συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό music video του δια χειρός Λευτέρη Πασαλίδη.

Ο HGEMONA$ αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Πολυχώρο WE το Σάββατο 8 Απριλίου, για να απογειώσει και το κοινό και της συμπρωτεύουσας.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ