Δέκα μοναδικά τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών.

Ο Γιώργος Θεοφάνους παρουσιάζει το soundtrack που περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια που έντυσαν την επιτυχημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega.

Μέσα από τα 10 τραγούδια του «Μαύρο Ρόδο», τα οποία «μάγεψαν» το τηλεοπτικό κοινό και ξεχώρισαν στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ξετυλίγεται μια ιστορία έρωτα και αγάπης, σε όλες της τις εκφάνσεις.

Το tracklist ακολουθεί τη σειρά με την οποία προβλήθηκαν τα τραγούδια από την τηλεόραση, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη σύνδεση ανάμεσα στη μουσική και τα όσα διαδραματίστηκαν στη σειρά.

Διαφήμιση

Οι ερμηνείες των ηθοποιών και ο συνδυασμός της πλοκής με τη μουσική έχουν καταφέρει να καθηλώσουν τους θεατές της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Τους στίχους των τραγουδιών έγραψαν οι Κερασία Ανδριανάκη, Γιώργος Κρητικός, Φίλιππος Γράψας, Σάννυ Μπαλτζή και Νίκος Σαρρής.

Τα τραγούδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» ερμηνεύουν οι Ελένη Βιτάλη, Όλγα Βενετσιάνου, Μανώλης Μητσιάς, Ευρυδίκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Λούκας Γιώρκας, Κατερίνα Κούκα, Ελένη Πέτα και Χρήστος Δάντης.

Μεταξύ άλλων, στο soundtrack περιλαμβάνονται το «Σ’ Ευχαριστώ» με τον Λούκα Γιώρκα, το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό» με ερμηνευτή τον Μανώλη Μητσιά, το ντουέτο της Ευρυδίκης και του Μίλτου Πασχαλίδη στο τραγούδι «Εγώ Εσένα», το «Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» με την Όλγα Βενετσιάνου και το ομότιτλο τραγούδι «Μαύρο Ρόδο» των τίτλων αρχής της σειράς με ερμηνεύτρια την Ελένη Βιτάλη.

Τα πιο πρόσφατα τραγούδια που κυκλοφόρησαν από το soundtrack της σειράς «Μαύρο Ρόδο» ήταν το «Είχαμε Ορκιστεί» από την Ελένη Πέτα και το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» από την Κατερίνα Κούκα.

Το soundtrack του «Μαύρου Ρόδου» είναι μια μουσική συλλογή που μαγεύει και παρασύρει το ακροατή σε έναν κόσμο έντονων συναισθημάτων και συναισθηματικών αντιθέσεων.

Η ποικιλία των φωνών που συμμετέχουν στο soundtrack δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό συναισθημάτων και εμπειριών για το κοινό.

Το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Μαύρο Ρόδο» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

ΠΗΓΗ