Η Καίτη Γαρμπή οπτικοποιεί το δυνατό μήνυμα του «Ασφαλώς & Μπορώ».

Η Καίτη Γαρμπή μεταφέρει στις οθόνες μας το νέο single της «Ασφαλώς & Μπορώ», μέσα από ένα εντυπωσιακό music video που οπτικοποιεί το ιδιαίτερο και δυνατό μήνυμα του τραγουδιού.

Στο κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησαν οι PickCodes, η Καίτη Γαρμπή παροτρύνει τον καθένα μας να ανακαλύψει τον υπερήρωα που κρύβει μέσα του και να πιστέψουμε στην εσωτερική μας δύναμη, ακόμα και σε στιγμές που μπορεί να φαινόμαστε αδύναμοι.

Το «Ασφαλώς Και Μπορώ» είναι ένα χασάπικο του σήμερα με την εξαιρετική και αγαπημένη χροιά της Καίτης Γαρμπή.

Διαφήμιση

Στο νέο τραγούδι της, η Καίτη Γαρμπή προχωρά σε μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη.

Τη μουσική του «Ασφαλώς Και Μπορώ» υπογράφει ο Νίκος Τερζής, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή σε επιτυχημένα τραγούδια, όπως το «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί» το «Βιάστηκα» και το «Όταν Σε Χρειάζομαι».

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι μία δημιουργία του Γιάννη Κότσιρα.

Το «Ασφαλώς & Μπορώ» έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες και εκτοξεύτηκε στο Νο. 1 του chart του iTunes αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.

Το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπής καθήλωσε και το τηλεοπτικό κοινό, καθώς επένδυσε μουσικά μία συγκλονιστική σκηνή της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», παρότι το τραγούδι δεν περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς.

Το «Ασφαλώς & Μπορώ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Δείτε τους στίχους του «Ασφαλώς & Μπορώ» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ