Τα πλάνα του Μπάμπη Στόκα δένουν αρμονικά με σκηνές από τη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» και δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Ο Μπάμπης Στόκας ερμηνεύει μοναδικά το θρυλικό τραγούδι «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους» και ντύνει τους τίτλους τέλους της σειράς «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha.

Με το χαρακτηριστικό μέταλλο της φωνής του, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Μπάμπης Στόκας μας χαρίζει μία υπέροχη επανεκτέλεση του «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους», ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας.

Τη μουσική του «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους» έχει γράψει ο Τάκης Σούκας και τους στίχους ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Το «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους» ερμήνευσε πρώτη με τη μοναδική φωνή της η σπουδαία Χάρις Αλεξίου το 1985 με τη συμμετοχή της στον δίσκο «Η Αγάπη Είναι Το Θέμα».

Επιτυχία έχουν γνωρίσει επίσης οι εκτελέσεις της Ελένης Βιτάλη (1987), του Δημήτρη Μητροπάνου (1989) και των Πυξ Λαξ (1999).

Το «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους» έρχεται ξανά στο σήμερα με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα και μαγεύει, έχοντας ήδη κερδίσει το κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που μεταδίδεται από τον Alpha κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40.

Στο music video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Γκάβαλος, ο Μπάμπης Στόκας γίνεται οδηγός μας σε μία περιπλάνηση στους δρόμους της Αθήνας. Τα πλάνα του δένουν αρμονικά με σκηνές από τη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» και δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό, ροκ και κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Εν τω μεταξύ, το ομώνυμο τραγούδι της σειράς «Αυτή Η Νύχτα Μένει» ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Το «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ