Η Mad House Records ανέτρεψε τα δεδομένα στην εγχώρια rap σκηνή.

Ένα εντυπωσιακό πάρτι γεμάτο από διαμάντια και πλατίνες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαρτίου στο «Voodoo», με αφορμή τα τρία χρόνια της Mad House Records, του rap label των επιτυχιών.

Η Mad House Records, το label που με το όραμά του ανέτρεψε τα δεδομένα στην εγχώρια rap σκηνή τα τελευταία χρόνια με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μια την άλλη, γιόρτασε τα τρία χρόνια παρουσίας της στη δισκογραφία σε μια βραδιά για δημοσιογράφους, φίλους και συνεργάτες.

Κατά την έναρξη της απονομής, ο CEO και ιδρυτής της Mad House Records, Mike Stathakis, πήρε πρώτος τον λόγο καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους τον ίδιο και τους καλλιτέχνες της εταιρείας.

Διαφήμιση

Ο Mike Stathakis δήλωσε συγκινημένος που μέσα σε μόλις τρία χρόνια κατάφεραν με συλλογική προσπάθεια και τη βοήθεια της Minos EMI / Universal να θέσουν τα δικά τους ισχυρά θεμέλια στη rap σκγνή της Ελλάδας.

Λίγα λεπτά μετά, υποδέχτηκε τη διευθύνουσα σύμβουλο της Minos EMI, Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε τον δημιουργό της Mad House Records για τη συνεργασία τους καθώς και για την εμπιστοσύνη που έδειξε τόσο στην ίδια όσο και στους συνεργάτες της.

Στη συνέχεια, ο Mike Stathakis μαζί με τον παρουσιαστή της βραδιάς VGS απένειμαν τις τιμητικές διαμαντένιες, πλατινένιες και χρυσές πλακέτες στους καλλιτέχνες και παραγωγούς της Mad House Records.

Μεταξύ αυτών οι Fly Lo, Bossikan, Hgemonas, Block 93, Black Feisty, Lau Jr, Roi, Nina, Sophia, Ripen, Mike G, G-Kal, Chico Beatz, καθώς και οι TOQUEL, OGE, Dirty Harry, Dj Stephan, Lil Pop, Lil Koni, οι οποίοι συμμετείχαν σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του label.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε επίσης και στη μνήμη του αδικοχαμένου Mad Clip, στενού συνεργάτη και φίλου του Mike Stathakis, με αφορμή τη συμμετοχή του στα τραγούδια «OKAY» (με DJ Stephan & TYGA), «Mia Zoi» (με Mike G), «Cruel Summer» (με DJ Stephan & iLLEOo) και «LDN» (με FLY LO).

Την πλακέτα παρέλαβε η αδερφή του Mad Clip, Άσπα, καθώς και οι συνεργάτες του Mike Bull, Mike G, Fly Lo και Dj Stephan.

Μεταξύ άλλων τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αναστασία, η Άσπα, η Daphne Lawrence, ο Trannos, η Joanne, ο Ιάσονας Μανδηλάς, η Marseaux, ο Solmeister, η Didi, ο TSE, ο Richi, ο Vasilis Eliades, ο Κώστας Ορφανίδης και η Kony.

Η Mad House Records μετράει μέσα σε τρία χρόνια περισσότερες από 230 κυκλοφορίες singles και albums, πάνω από 550 εκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και πάνω από 200 εκατομμύρια views στο YouTube.

Για τα τραγούδια της Mad House Records έχουν δημιουργηθεί πάνω από 125 music videos τα οποία έχουν κυκλοφορήσει στο επίσημο κανάλι του label στο YouTube που διαθέτει 200.000+ συνδρομητές.

Σύμφωνα με την IFPI, η Mad House Records έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 64 διαμαντένια, πολυπλατινένια και χρυσά singles και albums.

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Nikos Stolis

ΠΗΓΗ