Το ταλέντο ήταν διάχυτο και είχε τον πρώτο λόγο στο τρίτο Blind Audition του «The Voice of Greece».

Η συνέχεια στις Blind Auditions του «The Voice of Greece» δόθηκε με ένα σούπερ επεισόδιο την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Οι coaches ήταν έτοιμοι για ακόμα μία φορά να διεκδικήσουν τις καλύτερες φωνές για τη δική τους ομάδα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς περίμεναν με το χέρι στο buzzer για εκείνα τα ταλέντα που αξίζουν την πρόκριση και δεν δίστασαν ακόμα και να μπλοκάρουν τους ανταγωνιστές τους.

Ο Γιώργος Λιανός με το μοναδικό του χιούμορ και τις απολαυστικές του ατάκες ήταν δίπλα στους συμμετέχοντες και στους δικούς τους ανθρώπους ενθαρρύνοντάς τους, τη στιγμή που το χρειάζονταν.

Στο τρίτο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice of Greece» οι coaches, όπως παρατήρησε ένας διαγωνιζόμενος, συνέχισαν το… επιθετικό marketing για να διαμορφώσουν την καλύτερη ομάδα.

Το ταλέντο ήταν διάχυτο και είχε τον πρώτο λόγο σε εμφανίσεις που κερδίζουν την προσοχή.

Μία διαγωνιζόμενη για να βρει το κουράγιο να βγει στη σκηνή έκανε διαλογισμό και ηχοθεραπεία. Από την άλλη πλευρά μία φοιτήτρια οικονομικών προκειμένου να αποφασίσει ποια ομάδα επρόκειτο να επιλέξει, εφαρμόζει τις γνώσεις της και αρχίζει τη διαπραγμάτευση ζητώντας να μάθει τι της δίνει ο κάθε coach.

Από το τρίτο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, Φίλιππος Παπαθανασίου – Πινέιρο, Μαριαλένα Κωνσταντίνου, Εριέττα Σαούγκου, Χριστομανώλης Σεγγούνας, Μανόλια Αλεξάκη, Πέτρος Παπαγιαννακόπουλος, Αγάπη Συμεωνίδου, Έλενα Σαββαΐδη, Wolfgang Schorer.

Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» συνεχίζονται στον ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00.

Δείτε ποιοι προκρίθηκαν από το 3ο Blind Audition του «The Voice of Greece» στο playlist που ακολουθεί.

ΠΗΓΗ