Ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του τη διαχρονική επιτυχία «Πάρ’ Τα Όλα Δικά Σου».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με την κορυφαία ερμηνεία του στο «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου» ξεχωρίζει στην επερχόμενη εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία.

Το άλμπουμ με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του μία διαχρονική επιτυχία της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2008 στον δίσκο «7» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική.

Το «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου» συνοδεύεται από ένα music video ασπρόμαυρης αισθητικής σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου.

“Πάρ’ τα όλα, όλα δικά σου / Κάνε τη φωτιά μου φωτιά σου / Πάλεψέ με σώμα με σώμα / Κάνε μ’ ό, τι θες λίγο ακόμα / Σου ‘χω τέτοια αγάπη μεγάλη / Που δε μοιάζει με καμιά άλλη /Την ψυχή στα χέρια σου αφήνω / Όταν με κοιτάς, εγώ σβήνω”, τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του.

Το «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου» είναι το έκτο single από το άλμπουμ «Παιδί Δικό Σου».

Προηγήθηκαν τα «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» με ερμηνεύτρια την Γλυκερία, τα «Κλειδαριές» με ερμηνεύτρια την Ελευθερία Αρβανιτάκη, «Θάλασσα» με ερμηνεύτρια την Γιώτα Νέγκα, «Ανατροπή» με ερμηνεύτρια την Πέγκυ Ζήνα και «Ο Βυθός Σου» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Γαλάνη, τραγούδια που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.

Το «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου» με την ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ