Η Φαίη Θεοχάρη μας γοητεύει μέσα από τις δυνατές εικόνες και την αισθαντική ερμηνεία της.

Η Φαίη Θεοχάρη συνεχίζει τη μουσική καριέρα της με αποφασιστικότητα και παρουσιάζει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Για ‘Σενα Ζω Ακόμα».

Η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, μετά τη θετική αποδοχή του πρώτου της single «Δεν Πας Αλλού», μας προσφέρει ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι.

Με μια εκρηκτική μελωδία και δυναμικά μουσικά στοιχεία, το «Για ‘Σενα Ζω Ακόμα» δημιουργεί μια συναισθηματική και συναρπαστική ατμόσφαιρα.

Διαφήμιση

Η Φαίη Θεοχάρη συνεργάζεται και πάλι στο «Για ‘Σενα Ζω Ακόμα» με τον Γαβριήλ Γαβριήλογλου (μουσική) και τον Νίκο Γρίτση (στίχοι), οι οποίοι είχαν υπογράψει επίσης το προηγούμενο single της.

Το «Για ‘Σενα Ζω Ακόμα» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Η Φαίη Θεοχάρη μας γοητεύει μέσα από κινηματογραφικές σκηνές και δυνατές εικόνες που αποτυπώνουν την ατμόσφαιρα και την ένταση του τραγουδιού.

Παράλληλα, η Φαίη Θεοχάρη ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της σε μεγάλο μουσικό σχήμα της Αθήνας, που πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.

Η Φαίη Θεοχάρη έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό της με τα πρώτα της βήματα στη μουσική τόσο με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή της όσο και με την ικανότητά της να συνδυάζει τη δυναμική παρουσία της με τις αισθαντικές ερμηνείες της.

Το νέο single «Για ‘Σενα Ζω Ακόμα» της Φαίης Θεοχάρη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ