«Φοβού Το Crew» των RNS.

Το δεύτερο single του επερχόμενου άλμπουμ των RNS ήρθε για να ταράξει τα νερά του ελληνικού hip-hop.

Μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία με το θρυλικό συγκρότημα της hip-hop σκηνής ΟΝΥΧ, οι RNS επιστρέφουν με ένα ακόμα δυνατό κομμάτι με τίτλο «Φοβού Το Crew».

Το «Φοβού Το Crew» ακολουθεί για τους RNS τη μεγάλη δισκογραφική επάνοδό τους με το single «Acropolis» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, ένα hip-hop underground τραγούδι με hardcore ήχο και grimy φωνές που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα

Διαφήμιση

Το music video του «Acropolis» εμφανίστηκε στα μουσικά trends του YouTube στην Ελλάδα από τα πρώτα εικοσιτετράωρα της κυκλοφορίας του.

Τη μουσική παραγωγή του ολοκαίνουργιου single «Φοβού Το Crew» των RNS έχει επιμεληθεί ο Κανών, ο οποίος υπογράφει και τους στίχους μαζί με τον Supreme.

Το music video που συνοδεύει το «Φοβού Το Crew» των RNS φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του ALX.

Τόσο το «Φοβού Το Crew» όσο και το «Acropolis» με τους Onyx αναμένεται να συμπεριληφθούν στο επερχόμενο άλμπουμ των RNS που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Το ελληνικό hip-hop συγκρότημα των RNS Ιδρύθηκε από τον Supreme το 1999 στην Αθήνα με το όνομα «Υπόγειες Δονήσεις» τότε και τα πρώτα singles του κυκλοφόρησαν το 2003 μέσω του διαδικτύου.

Στη σημερινή σύνθεσή τους οι RNS αποτελούνται από τους Supreme, Κανών και DJ Cutbrawl.

Το single «Φοβού Το Crew» των RNS κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ