Πρεμιέρα έκαναν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα ξεκίνησαν τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους στο «Fever» με μία εντυπωσιακή και sold out πρεμιέρα, χαρίζοντας στο κοινό μία συναρπαστική εμπειρία διασκέδασης.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και σταθερά αγαπημένος του κοινού, μάγεψε με τις μεγάλες επιτυχίες της πολυετούς καριέρας του, τις γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες του και το επικοινωνιακό χάρισμά του.

Στις αποσκευές του ο Γιάννης Πλούταρχος είχε και την τελευταία επιτυχία του «Πώς Την Έχεις Δει» που έχει ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ανεβαίνοντας πλέον στο Top 10 του Ελληνικού Airplay Chart της Media Inspector.

Η Πάολα, η σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, παρέσυρε το κοινό με τα προσωπικές επιτυχίες της, τις δυνατές ερμηνείες της και την εκρηκτική σκηνική παρουσία της.

Επίσης, η Πάολα παρουσίασε πρώτη φορά ζωντανά το νέο τραγούδι της με τίτλο «Να Το Θυμηθείς» που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου από την Panik Platinum.

Μαζί τους ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης, που έβαλε τη μουσική υπογραφή του στο πρόγραμμα με τα επιτυχημένα τραγούδια του, καθώς και αγαπημένα κομμάτια.

Στο καλλιτεχνικό σχήμα του «Fever» συμμετέχει η ταλαντούχα Άσπα, η οποία έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα βήματά της και ο Biasted Beast.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το θρυλικό και ανανεωμένο «Fever» κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή Αθήνα, με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα σε ένα πρόγραμμα ψυχής.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ