Πάνω από 7.000 θεατές τραγούδησαν μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη από την αρχή μέχρι το τέλος της μαγικής βραδιάς στο Κατράκειο Θέατρο.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ολοκλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου την καλοκαιρινή περιοδεία του σε Ελλάδα και Κύπρο με μία μοναδική sold out συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Στον φυσικό χώρο του, τη σκηνή, ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με τη δωδεκαμελή μπάντα του και τις ανεξάντλητες μεγάλες επιτυχίες του, παρουσίασε μία μουσική παράσταση χωρίς όρια και στεγανά.

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του απογείωσε τους περισσότερους από 7.000 θεατές που κατέκλυσαν το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και βίωσαν μία μαγική βραδιά τραγουδώντας μαζί του από την αρχή έως και το τέλος της συναυλίας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια – σταθμός στην έως τώρα πορεία του.

Τη συναυλία άνοιξε η αγαπημένη τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη με την υπέροχη μελωδική φωνή της.

Λίγο πριν το τέλος της συναυλίας, ο Γιώργος Σαμπάνης κάλεσε την Παυλίνα Βουλγαράκη στη σκηνή και ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Μέρες Που Δε Σου Είπα Σ’ Αγαπώ» με το κατάμεστο κοινό στο Κατράκειο Θέατρο να τους αποθεώνει.

«Το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας μας για φέτος στην Ελλάδα. Είμαι συγκινημένος με την ανταπόκριση του κόσμου. Σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου», έγραψε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Είναι απερίγραπτο το συναίσθημα που έχω αυτή τη στιγμή λίγο, μία μέρα μετά για το ραντεβού με τόσες χιλιάδες ανθρώπους. Με κάνετε να νιώθω απερίγραπτη χαρά. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να λήξει αυτή η περιοδεία, λίγο πριν ξεκινήσει ένα νέο βήμα για εμένα», συνέχισε.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς, εσάς, την Παυλίνα Βουλγαράκη και τους συνεργάτες μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ημέρα! Εγώ, εσείς και η κιθάρα μου!», κατέληξε.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ