Ο Χρήστος Δάντης και ο Γιώργος Θεοφάνους συνεργάζονται ξανά – Είκοσι χρόνια μετά το «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Ο Χρήστος Δάντης και ο Γιώργος Θεοφάνους ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Είκοσι χρόνια μετά τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία «Ένα Τραγούδι Ακόμα», που κυκλοφόρησε το 2003, δημιουργούν ακόμα ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ.

Ο Χρήστος Δάντης και ο Γιώργος Θεοφάνους συνεργάζονται για ακόμα μία φορά και κυκλοφορούν ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Βράδια Αρρωστημένα».

Διαφήμιση

Τους στίχους του single υπογράφει ένας επίσης μεγάλος δημιουργός, ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Το «Βράδια Αρρωστημένα» είναι ένα καθαρόαιμο λαϊκό ζεϊμπέκικο, που συγκινεί μέσα από την ερμηνεία του Χρήστου Δάντη.

«Εγώ τα βράδια μου τα θέλω αρρωστημένα / Να πίνω και να χαραμίζομαι για σένα / Να μου τρυπάνε το μυαλό οι αναμνήσεις / Και να ματώνω που δεν θα ξαναγυρίσεις»

Το τραγούδι «Βράδια Αρρωστημένα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ιδιαίτερης αισθητικής video, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, στο οποίο βλέπουμε τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Χρήστο Δάντη, αλλά και έναν πρωταγωνιστή – έκπληξη.

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη δισκογραφική συνάντηση του Γιώργου Θεοφάνου και του Χρήστου Δάντη, δύο δεκαετίες μετά το άλμπουμ «Ένα Τραγούδι Ακόμα» που περιείχε την ομώνυμη επιτυχία και άλλα αγαπημένα τραγούδια όπως το «Χωρίς Εσένα».

Το «Βράδια Αρρωστημένα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ